(W)outstanding! Gele Van Aert knalt iedereen uit het wiel en wint nu wel in Tour na drie tweede plaatsen

Tour de FranceWat een nummer! Wout van Aert heeft na een machtsexplosie op de Côte du Cap Blanc-Nez de vierde etappe in de Tour de France gewonnen. Hij rondde de inleiding van zijn ploegmaats van Jumbo-Visma enig mooi af. Na drie tweede plaatsen de zege voor Wout. En wat voor één.

73 reacties

 • Linda D'Haese

  1 maand geleden
  Wat gaat die Franse verslaggever nu zeggen of was dat uit afgunst omdat zij zo niemand hebben
 • philippe vander haeghen

  1 maand geleden
  Waar zou die Franse handballer met zijn grote mond nu uithangen...?
 • Linda Wellekens

  1 maand geleden
  Klasse, in alle mogelijke opzichten :-D
 • Rudy De Meyer

  1 maand geleden
  Op naar de groene trui Wout
 • Leopold Vanhoof

  1 maand geleden
  Ik dacht direct dat het niet zou lukken en toch speelt hij het klaar, fenomenaal, onvoorstelbaar. Dikke proficiat.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit
  Play
  Tour de France
  26

  BEKIJK. De veelzeggen­de blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individue­le tijdrit

  Een emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.