Vlaeminck in Frankrijk
Volledig scherm
Vlaeminck in Frankrijk © HLN

‘Vlaeminck in Frankrijk’: herbeleef de historische Ronde van Frankrijk in ons Tourcenter

Tour de FranceBij Het Laatste Nieuws zat u op de eerste rij om alle actie in de Ronde van Frankrijk te volgen. Onze mannen ter plaatse, waaronder Stijn Vlaeminck, leefden drie weken lang in de buik van het peloton. Met knappe video’s, straffe verhalen én spraakmakende interviews als resultaat. In ons Tourcenter ‘Vlaeminck in Frankrijk’ kan u de Ronde van Frankrijk 2020 herbeleven. 

  1. Onze chef wielrennen zag dat de verbetenheid ontbrak bij de Belgen: “Over hun lijk dat ze Kragh Andersen laten rijden in de klassiekers”
    PREMIUM
    Tour de France

    Onze chef wielrennen zag dat de verbeten­heid ontbrak bij de Belgen: “Over hun lijk dat ze Kragh Andersen laten rijden in de klassie­kers”

    De Belgen waren met vier mee in een kopgroep van twaalf, maar toch ging de ritzege in Champagnole naar een Deen. Geen van onze landgenoten had een antwoord in huis op de uitval van ritwinnaar Søren Kragh Andersen. Onze chef wielrennen vraagt zich af waarom de Belgen ook naast hun laatste kans grepen. “Kragh Andersen wilde het harder. Het wegwerpgebaar van Thomas De Gendt, dat het allemaal geen zin had, dat zei alles.”