Vlaeminck in Frankrijk: “Er zijn helaas altijd onnozelaars die iets doen wat ze niet mogen doen”

Tour de FranceDe Ronde van Frankrijk dendert voort. Na het openingsweekend krijgt het peloton vandaag een vlakke rit voor de wielen geschoven. De collega’s van Joe belden in hun ochtendblok met Stijn Vlaeminck, onze man in Frankrijk. 

2 reacties

 • Guido Verlinden

  1 jaar geleden
  Stel de organisatie eens verantwoordelijk het zal dan wel gedaan zijn.!!!!
 • MARIE-LOUISE VAN BESAUW

  1 jaar geleden
  Altijd én overal lopen er onnozelaars met borden..sportief?? Enkel aandacht zoeken, van ..ik was daar..dikke boete geven..
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. DE EINDAFREKENING. Wout van Aert pakte meer prijzengeld dan zes (!) ploegen samen, maar komt niet in de buurt van ploegmaat Vingegaard
  Play
  Tour de France
  19

  DE EINDAFREKE­NING. Wout van Aert pakte meer prijzen­geld dan zes (!) ploegen samen, maar komt niet in de buurt van ploegmaat Vingegaard

  Jumbo-Visma heeft 779.750 euro aan prijzengeld verzameld in de Tour de France 2022. Het Nederlandse team heeft met Jonas Vingegaard de eindwinnaar en de winnaar van het bergklassement in de rangen, net als groene trui Wout van Aert. De eindzege leverde Vingegaard liefst 500.000 euro op en ook Van Aert klokt af op een zéér mooi eindbedrag.