"Hij speelt met onze ballen", nam Tom Pidcock (rechts) geen blad voor de mond over Wout van Aert (links).
Volledig scherm
"Hij speelt met onze ballen", nam Tom Pidcock (rechts) geen blad voor de mond over Wout van Aert (links). © BELGA/Eurosport

Van “hij speelt met onze ballen” tot “een beetje dom”: véél bewondering, maar ook vraagtekens bij de krachttoer van Van Aert

Tour de FranceWout van Aert nam gisteren afscheid van de gele trui in de Tour, maar dat heeft iedereen geweten. Zowat het hele peloton was met verstomming geslagen door het nummertje dat onze landgenoot gisteren opvoerde richting Longwy. Een bloemlezing van de beste reacties, met Tom Pidcock op kop: “Hij speelt met onze ballen.” Toch werden er ook her en der vragen gesteld bij de actie. “Het was geweldig om naar te kijken, maar ook een beetje dom.”

36 reacties

 • Stijn Stoffels

  7 maanden geleden
  ik denk dat Wout Van Aert een renner is die altijd het beste van zichzelf geeft. In het geel blijven rijden voor meer geld? Dan liever de eer aan zichzelf!
 • Annie Gaudens

  7 maanden geleden
  Wout kon het maar mocht niet van zijn ploegleider. Hij toonde eens te meer hoe sterk hij was
 • Piet Janssen

  7 maanden geleden
  Vindt toch dat Pogacar de Beste coureur op dit moment is, als hij wil winnen doet hij dat ook. WvA en MvdP volgen direct daarna, deze 2 ontlopen elkaar niet veel.
 • Etienne Goedertier

  7 maanden geleden
  Sterke Wout! Had die ontsnapping 15km later plaatsgevonden, dan had hij ook deze rit gewonnen.
 • Dany Herman

  7 maanden geleden
  Tot aan de groene punten en dan op hoofdmacht wachten om dan nog mee te sprinten voor nog meer punten