“Van Aert weet dat hij een unieke kans krijgt om geel te pakken”: Stijn Vlaeminck, onze man ter plaatse, blikt vooruit naar de Tour

Tour de FranceDoor de EK-gekte zouden we het bijna vergeten, maar komend weekend start ook de Tour de France. Onze wielerjournalist Stijn Vlaeminck is al in Brest en blikt in een HLN LIVE-gesprek met Jonas Decleer al even vooruit naar ‘La Grande Boucle’ - “het grootste wat er is in het wielrennen”.

5 reacties

 • Diego Pepre

  1 jaar geleden
  Als Wout zo goed is als vorig jaar, dan maakt hij goede kans. Als ze met groep aan finish komen zoals de vrouwen, dan is hij beter dan AP en VDP in de sprint. En wellicht zitten Rogla en Kuss er ook nog bij terwijl VDP zo goed als zeker alleen zal zitten.
 • Kelly Noens

  1 jaar geleden
  He wout ,wel of geen geel supportereñ doe ik toch voor je want je ben een super sympathieke kerel .wens je heel veel succes en belangrijkste is dat je voorzichtig en zonder kleerscheuren Parijs haalt .veel succes .
 • ROGER DEPREZ

  1 jaar geleden
  Als hij kort bij is in de eerste dagen en de tijdrit valt mee dan is het zo ver, het zit er dik in maar alles moet een beetje mee zitten natuurlijk. Succes Wout.
 • Gorissen Marcel

  1 jaar geleden
  Zal hem nooit pakken
 • Rafaël Pauwels

  1 jaar geleden
  Wout Of je nu wel of geen geel pakt,je blijf je een goeie renner. Geniet van wat je doet. Veel succes.