Van Aert maakte het nieuws zelf bekend op Twitter.
Volledig scherm
Van Aert maakte het nieuws zelf bekend op Twitter. © Photonews/rv

Van Aert verschijnt verrassend aan de start van de Tour, Jumbo-Visma neemt ook De Plus mee

WielrennenWout van Aert (24) neemt in juli deel aan de Tour de France. Dat maakte zijn ploeg Jumbo-Visma zonet bekend. Voor Van Aert, momenteel actief in het Critérium du Dauphiné, wordt het zijn eerste grote ronde. Ook Laurens De Plus (23) zal zijn debuut maken in de Tour.

65 reacties

 • Johan Maddens

  2 jaar geleden
  Geef mij maar de regelmaat van Wout , veel beter dan renners die één koers winnen en dan zie je ze voor de rest van het jaar niet meer ! Succes Wout
 • patrick isenborghs

  2 jaar geleden
  jean witse een beetje realistisch blijven he , u spreekt over bergen ! die hebben ze tot nu toe nog niet onder de wielen gekregen , Als zelfs Gilbert als 12 de over de eindmeet kan rijden dan weet je dat het nog maar mols hopen waren, In het hooggebergte zal aankomen in de bus al wel voldoende zijn zekers
 • glenn wouters

  2 jaar geleden
  Hier zegt iemand "nu moet hij met de grote jongens meedoen". Dus in die andere koersen reden geen grote renners mee? Ga ze dat zelf maar vertellen. Ik wens hem succes, en hij kan er alleen maar van leren.
 • Liliane Vervliet

  2 jaar geleden
  Geniet van deze deelname,goede training voor de volgende jaren !Succes !
 • Peter Nols

  2 jaar geleden
  Die kan geen 3 weken aan een stuk presteren. Zelfs na 2 WE's crossen heeft hij al dringend vakantie nodig. Ik geef hem hooguit 1 week in de Tour.