Van Aert en McNulty.
Volledig scherm
Van Aert en McNulty. © RV

Van Aert lost bijna met de glimlach en ploegmaat van Pogacar duikt wel heel bizar de gracht in: de opvallendste momenten van 9de Tourrit

Tour de FranceDe regen viel met bakken uit de lucht op de negende dag van de Tour de France. De etappe tussen Cluses en Tignes was een slijtageslag door de Alpen, met de Australiër Ben O’Connor als indrukwekkende winnaar. Door de omstandigheden stond ook deze rit bol van de opvallende momenten. Van prangende sprintjes om enkele punten over een eresaluut van Wout van Aert tot de vreemde val van Brandon McNulty: u ziet het allemaal in onderstaande video’s.

19 reacties

 • Marika Peeters

  3 maanden geleden
  Tuurlijk doet Wout nog verder , maar niet op karakter met zin voor aanvallen en explosiviteit hoor . Is een noodzaak voor hem , want beseft dat hij momenteel niet het niveau van MVDP haalt en door de tour , nog extra wil aanscherpen richting OS , want in tegenstelling tot de MTB van Matje , komen de wegritten wel voor hem goed uit Want zou anders net als MVDP zijn exit doen , want met zijn ego rijd je alleen voor top3 .
 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Theo, waarom foei WVA ? Hij rijdt wel tot in Parijs hoor! Die geeft nooit op. Dat zou je nu toch al wel moeten weten. En daarbij, Wout hoeft niks meer te bewijzen. Zie maar de vorige Tour en ook Tirreno (2e in eindklassement na Pogacar), onze Belgische kampioen.
 • Jan Jansens

  3 maanden geleden
  Ineos staat al meer dan 5 min op de gele trui als ze niet rijden verliezen ze zelf hun top 5 plaats met carapaz aan jongens die achter hun staan. Dat is net het tactische en de reden waarom Pogacar tijd wilde winnen op iedereen de dag er voor.
 • Johan Maddens

  3 maanden geleden
  Een ritje winnen zit er nog in , alhoewel hij ook met Tokyo in zijn achterhoofd zit . Volgens zijn interview gisteren wordt hij elke dag beter . Dus is zijn vormpeil op komst !
 • pascal Vanderlinden

  3 maanden geleden
  Mathieu en Wout hebben eerste week zo gas gegeven dat de helft van de goede renners al naar huis is. Nu week 2 gaat Pogacar er nog een schepje bovenop doen. Je ziet gewoon niks aan Pogacar als deze aankomt , geen grimas niks. Zet hem zelfs nog wat te babbelen en te lachen op de rollen. Pogacar nieuwe Merckx ?
 1. Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”
  Tour de France
  5

  Chris Froome hoopt nog altijd oude niveau te halen: “Dit soort koersen heb ik nodig, ook al finish ik in de achterste regionen”

  Chris Froome haspelde zijn tijdrit op de voorlaatste dag van de Tour de France al af. De viervoudige Tourwinnaar stond zaterdagmorgen op 4u07 van leider Tadej Pogacar, maar hoopt nog steeds om op zijn oude niveau terug te keren. Aan opgeven heeft hij dan ook nooit gedacht: “Ik hou van de sport, ook al is ze soms meedogenloos en brutaal.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).