Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert krijgt strijdlust én mengt zich in strijd om de bollen: “Per ongeluk in goeie uitgangspositie beland”

Tour de FranceWout van Aert strijdt nu ook om de bergtrui in de Tour de France. De Belg van Jumbo-Visma trok vandaag mee in de vlucht in de etappe naar Andorra la Vella en mengde zich meermaals in de sprints om punten voor het bergklassement. Van Aert hield ook de prijs voor de strijdlust over aan zijn sterke etappe.

19 reacties

 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Wout krijgt nu de uitgestelde strijdlust van op de Mont Ventoux, omdat er toen een Fransman tweede werd natuurlijk.
 • Antoine Van De Velde

  2 maanden geleden
  Wout heeft een formidabele rit gereden, drie keer mee sprinten bergop en dan zijn ploegmaat Sepp Kuss afgezet aan de laatste klim. Vervolgens gewacht op Jonas V. en heel de afdaling tot aan de streep aan kop gereden.
 • DANIËL VONCK

  2 maanden geleden
  Doe zo verder grote kampioen en pak de bolletjestrui ! Wat ben je toch een knappe allround renner. Wout, we love you ❤️🤞
 • Bart Huysmans

  2 maanden geleden
  Uiteraard goede renner, maar teveel omhoog geschreven en komt nog wat te kort.
 • Peter Nols

  2 maanden geleden
  En toen de koers begon verloor hij op een kwartier tijd 5 minuten. VA is goed op de momenten dat de koers stil ligt.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.