Van Aert feliciteert Laporte
Volledig scherm
Van Aert feliciteert Laporte © Photonews

Van Aert cijfert zich weg in dienst van Laporte: “Een compensatie voor alles wat hij al voor me deed”

Tour de FranceChristophe Laporte zorgde voor de vijfde Jumbo-Visma-overwinning van deze Tour. De gele brigade is heer en meester. “Ik voelde me niet fantastisch vandaag. Halverwege de wedstrijd zei ik tegen Christophe dat hij er vol voor moest gaan”, aldus een glunderende Van Aert.

25 reacties

 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  In Vive Le velo liet Laporte weten dat Wout zei : vandaag is het voor u , en Laporte won de rit , heel straf .
 • Sophia de smet

  2 maanden geleden
  Perfect om ploeggenoten content te stellen ! Tenslotte delen ze mee in de winst. Waarom moet wout nog winnen ? Geeft waarvoor hij gekomen is. Perfecte tour. Ik zou nog 2 ritten genieten en niet meer mengen voor overwinning. Kwestie de tegenstander ook iets te gunnen
 • Gunther Leonard

  2 maanden geleden
  François Troch. Dit is top teamwork. Iets wat Jumbo al een gans seizoen toepast en het wordt beloond. Denk dat je het totaal plaatje nog niet snapt
 • Maria-Elisabeth Smet

  2 maanden geleden
  De nieuwe Wolfpack en hopelijk niet de nieuwe US Postal
 • Roger Lambregts

  2 maanden geleden
  Fantastic Wout, zijn werk is altijd in dienst van zijn ploeg.
 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.