Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantastische tijdritoverwinning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”

Tour de FranceWat een knalprestatie van Wout van Aert. In de tijdrit van de Tour de France heeft hij een uitstekende tijd neergezet, 21 seconden beter dan Kasper Asgreen. Aan de finish was één ding duidelijk: Van Aert is diep gegaan. Gebogen over het stuur werd hij besproeid met water. “Het was een perfecte dag”, reageerde hij achteraf. Hij drong er ook op aan om z’n steun te mogen betuigen aan de slachtoffers van het noodweer.

71 reacties

 • Anja Nuyts

  1 week geleden
  Dank je wel, wij als België zijn we trots op U!!
 • Antoine Van De Velde

  1 week geleden
  De Mont Ventoux een geschenkje noemen Eric is al te gemakkelijk, iedereen wil daar winnen. De rit met alle respect die Thomas D. won is amper te vergelijken met de dubbele klim tot helemaal boven van dit jaar. Of Wout ooit een grote wint zal de tijd leren, het hoeft helemaal niet hij is nu al een heel grote kampioen.
 • Daniël Maes

  1 week geleden
  Wout proficiat een prachtige overwinning in deze tijd rid ik verwachte dat maar het waren zeer mooie woorden dat wout uitsprak na zijn overwinning ik betuig mijn medewerking van de nood situatie voor de ramp die in ons land gebeurd is & ook rond onze buurlanden proficiat WOUT voor deze prachtig uitspraak PROFICIAT
 • Mireille Franzen

  1 week geleden
  Wat een supertalent hebben wij hier in België, denk daar maar eens allemaal aan. Fier moeten we zijn voor de atleet en de mens die Wout is!
 • eric verkerken

  1 week geleden
  de mont ventoux was een geschenkje van de klassement mannen lijk de gendt geweest.stond al op een half uur. beginnen met die mannen aan de voet van de mont ventoux eindigt hij zeker niet in de eerste 10...zal NOOIT een grote ronde kunnen winnen.