Philipsen en Merlier.
Volledig scherm
PREMIUM
Philipsen en Merlier. © BELGA

Twee hanen op één erf: het moeilijke evenwicht van topsprinters Philipsen en Merlier

Tour de FranceAlpecin-Fenix heeft twee topsprinters op z’n erf. Voor de derde keer is de vraag: wie mag sprinten, in deze Tour de France, Philipsen of Merlier? Kiezen is een beetje verliezen. Zelfs als er één wint.

6 reacties

 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Waarom neem je nu 2 sprinters mee. D Er zijn toch kansen genoeg om ze apart te laten starten.
 • Marika Peeters

  3 maanden geleden
  Is absoluut waar dat de combinatie van deze 2 sprinters niet werkt , daar ze elk een groot ego hebben en de ene niet wil werken voor de andere . Vooral Jasper spreekt dit uit in de media , en daarmede zijn pretentie toont . Zou zich moeten schamen ,want zelfs MVDP heeft in rit 3en 4 , beulenwerk verricht om elk van hun , aan de meet te brengen . En als je zoals Jasper het dan niet kunt afwerken , is dit een afgang .
 • ROGER DEPREZ

  3 maanden geleden
  Tim is de snelste van de twee, dat was al langer bekend maar nog niet genoeg doorgedrongen, Jasper is de beste als het gaat om te wringen en zich te plaatsen omdat hij een mannetje is dat voor niets achteruit gaat, Tim moet gebracht worden anders is het niets. Twee sprinters die mij sympathie hebben.
 • Willy Verstraeten

  3 maanden geleden
  Twee spurters in één ploeg werkt niet. Jasper Philipsen kan een topper worden in een andere ploeg. Waarom volgend jaar niet bij Quick Step met de beste manager in het wielerpeleton ?
 • Sam Bedfort

  3 maanden geleden
  Jasper heeft reeds gesprint en verloren. Merlier is nu nr een. Logisch.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).