Onze analist Tom Boonen gelooft in de kansen van Jasper Philipsen
Volledig scherm
PREMIUM
Onze analist Tom Boonen gelooft in de kansen van Jasper Philipsen © Photo News

Tom Boonen gelooft dat Jasper Philipsen nog een rit wint in deze Tour: “Op de Champs Elysées kan het”

Tour de FranceTwee keer tweede, drie keer derde: Jasper Philipsen (23) is de meest regelmatige sprinter in de Tour de France. Maar wat koopt hij daarmee? Op zijn minst al het respect van onze analist Tom Boonen. “Jasper is niet minder dan Cavendish.”

4 reacties

 • Wilfried DE HERT

  3 maanden geleden
  Blijkt niet te kloppen , een Wout in super conditie.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Ik gun het Jasper
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Voor mij mag het, ik begin de Cavendish saga beu te worden, teveel publiciteit voor te weinig actie.
 • Peter John Vermeersch

  3 maanden geleden
  Ik heb een andere mening dan Tom Boonen. Ik geloof niet dat Jasper nu nog een rit kan winnen in deze Tdf. QS zal het record van Baron Eddy Merckx willen verbreken. En Jasper zelf heeft niet die absolute sprintkwaliteit. Natuurlijk als landgenoot hoop je het wel. Maar als wielerfan denk ik dus anders.
 1. Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantastische tijdritoverwinning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”
  Tour de France
  71

  Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantasti­sche tijdrit­over­win­ning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”

  Wat een knalprestatie van Wout van Aert. In de tijdrit van de Tour de France heeft hij een uitstekende tijd neergezet, 21 seconden beter dan Kasper Asgreen. Aan de finish was één ding duidelijk: Van Aert is diep gegaan. Gebogen over het stuur werd hij besproeid met water. “Het was een perfecte dag”, reageerde hij achteraf. Hij drong er ook op aan om z’n steun te mogen betuigen aan de slachtoffers van het noodweer.
 2. Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en masterclass van Mohoric: bekijk de hoogtepunten van Tourrit 19
  Play
  Tour de France
  9

  Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en master­class van Mohoric: bekijk de hoogtepun­ten van Tourrit 19

  Ritzege nummer twee voor Matej Mohoric in deze Tour de France. De Sloveen sloot al vroeg op de dag aan in de vlucht, gooide als eerst de knuppel in het hoenderhok in de kopgroep en trok er dan 25 kilometer voor de meet alleen op uit, om met een minuut voorsprong in Libourne aan te komen. Een masterclass. Bekijk hieronder de hoogtepunten van etappe negentien.