Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Thijs Zonneveld geeft inkijk in hoe Jumbo-Visma de druk op Vingegaard bewust en slim heeft afgehouden: “Geslaagd met vlag en wimpel”

Tour de FranceColumnist Thijs Zonneveld is onder de indruk van Jonas Vingegaard. De jonge Deen rijdt een fenomenale Tour de France, en dat in zijn eerste beurt. Hij kwam naar Frankrijk als rechterhand van Primoz Roglic, maar sinds diens valpartij is Vingegaard de kopman. Iets waar hij zelf niet op zat te wachten overigens want hij heeft nauwelijks ervaring als leider. Bij Jumbo-Visma zijn ze er echter meesterlijk in geslaagd om de druk af te houden. Blik op de aanpak van de Nederlandse topformatie.

5 reacties

 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Bernd Vaes , wat de waarde van Van Aert is weten we ook niet ! De manier waarop hij wegreed op de Mont Ventoux van Alaphilippe en Mollema sprak boedelen !! .Gisteren was hij ook nog heel goed aan de voet van de laatste beklimming , maar bewust gekozen voor de afspraak van de ploeg en voor wat nog komt . Ben benieuwd indien Wout eens voor het klassement zou komen , en jij ?
 • piet de boer

  2 maanden geleden
  Over Vingegaard hoor je niets maar presteert wel top, het tegenovergestelde van evenepoel dus.
 • Bernd Vaes

  2 maanden geleden
  Wat de waarde van Vingegaard is, zullen we vandaag, laatste keiharde dag in het gebergte, wel kunnen meten. Rekening houdend met de tijdrit nadien, zou hij in staat moeten zijn om vandaag zijn tweede plaats te cementeren, tenzij Pogacar volledig instort en de gele trui op Vingegaard staat te wachten…
 • Els Martin

  2 maanden geleden
  Ik zou kinderboeken schrijven mr zonneveld want wielrennen verslaan is duidelijk voor reporters met niveau, vergelijkingen maken laat je best aan kenners over
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Vinegaard is geweldig goed. Maar dank zij ook o.a WVA, Sepp Kuss.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.