Teuns toont opnieuw bloedvorm, maar mag niet naar de Spelen: “Totaal niet bezig met Tokio”

Tour de FranceSamen met Rigoberto Uran en nog voor Enric Mas en Alexey Lutsenko rondde Dylan Teuns de Col du Portet. Daarmee eindigde hij tiende in één van de zwaarste etappes in deze Tour. Tel daar zijn zege in Le Grand-Bornand nog bij en de enige logische conclusie is dat de Limburger met zijn beste benen ooit rondrijdt. Toch zal hij die niet mogen tonen op de Olympische Spelen in Tokio.

21 reacties

 • Els Martin

  3 maanden geleden
  Theuns in vorm dat kan goed zijn maar een Benoot of Van Aevermaet waren aangeduid en de rest zijn vijgen na pasen. Je hoort van Theuns een heel jaar niks en ineens zou die mee naar Tokyo moeten??
 • GEERT VAN ACKER

  3 maanden geleden
  Schande deze jongen thuis te laten!Samen met wout de beste Belgische renners in de tour!!
 • luc meeus

  3 maanden geleden
  Lees ik in de krant dat Van Avermaet in de bus is toegekomen gisteren. Was het van niet beter kunnen of heeft hij zijn krachten gespaard voor Tokio?
 • Peter John Vermeersch

  3 maanden geleden
  Tiesj en Greg zullen de absolute kopman helpers zijn. Een beetje zoals Tim De Clercq van Quick Step. Uren Wout en Remco uit de Japanse wind zetten.
 • jean luc jorissen

  3 maanden geleden
  Laat Van Avermaet maar gerust hier kan daar niets gaan doen . Ging de pannen van het dak rijden bij AG2R samen met Naesen . Geene paniek ze liggen er nog allemaal op.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 1. Zondagskind Pogacar nodigt bovenop het parcours ook de concurrentie uit: “Het is lastig, dat vind ik wel leuk”
  Play
  Tour de France

  Zondags­kind Pogacar nodigt bovenop het parcours ook de concurren­tie uit: “Het is lastig, dat vind ik wel leuk”

  De Slovenen zijn enthousiast. Tadej Pogacar (23) en Primoz Roglic (31) kunnen de Tour van volgend jaar best wel pruimen. Er is vanalles wat: een korte tijdrit, een lange tijdrit, wind in Denemarken, hoogtemeters, kasseien, grindstroken en dan mag Egan Bernal (24) er gerust ook nog bij voor de titelverdediger. “Beter doen dan dit seizoen? Dat kan me eigenlijk niet schelen.”