Cavendish bood z'n excuses aan na woede-uitbarsting tegen mecanicien.
Volledig scherm
Cavendish bood z'n excuses aan na woede-uitbarsting tegen mecanicien. © .

Terug dikke vrienden: woedende Cavendish vliegt uit tegen mecanicien voor start, maar biedt achteraf excuses aan

Tour de FranceVier ritzeges in deze Tour de France, maar toch loopt Mark Cavendish niet elke dag met een glimlach op z'n gezicht rond in Frankrijk. De Brit was vanmorgen niet te zien tijdens de startinterviews. De reden? Nadat een technisch mankement aan de fiets van ‘Cav’ niet opgelost was, vloog hij uit tegen de mecanicien van Deceuninck-Quick.Step.

29 reacties

 • Jean-Paul Haesen

  1 week geleden
  Ik begrijp dat je je "cool" even kan verliezen bij herhaaldelijke problemen die je reeds eerder aangekaart hebt. Indien ik bij klanten te horen krijg dat bepaalde oude problemen nog steeds niet opgelost zijn niettegenstaande dit meermaals gemeld is, zal ik ook zorgen dat de boodschap deze keer duidelijk overkomt maar je moet jezelf wel onder controle houden want anders verlies je het respect en geloofwaardigheid.
 • glenn wouters

  1 week geleden
  Groot gelijk Steve Warson, toch iemand die het nuchter bekijkt. De rest hier is heiliger dan de paus en maakt zich nooit kwaad. Je kan ook zeggen - door een andere bril bekeken dan - dat de mecano het zijn job is een perfecte fiets af te leveren, die is evenveel prof in zijn job dan Cav. Waarmee ik niet wil zeggen dat ik enige twijfel heb dat de mecano zijn uiterste best niet heeft gedaan en zijn job niet naar behoren uitvoert.
 • Rika Desmet

  1 week geleden
  Mag blij zijn dat hij een ploeg gevonden geeft anders mag gaan stempelen ,dat vindt geen gepaste reactie ,echt Marginaal ventje,als ik lefevre was zou hij direct zijn fiets aan de haak hangen
 • Steve Warson

  1 week geleden
  Nogal wat gefrustreerde heiligen hier, die zich nog nooit in hun leven kwaadgemaakt hebben. Als men de balans van de valpartijen opmaakt kan men geen enkele renner kwalijk nemen dat hij een technisch perfecte fiets wil, zeker met een eventuele massasprint in het vooruitzicht en op 3 dagen van de eindmeet en groene winst. Heeft zich achteraf correct bij de man verontschuldigt en dat is het enige wat telt, ook voor Lefevere.
 • Hugo Schelstraete

  1 week geleden
  Wat een lomperik, respect moet je verdienen en dat gebeurt niet door te roepen en te tieren.