Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Tadej Pogacar, de keiharde racer die geen geschenken uitdeelt: geel, bollen, wit, vierde ritzege en tweede eindzege zijn in zicht

Tour de FranceTadej Pogacar is onbedreigd over de Pyreneeën gereden. Het gaat nu in één rechte lijn naar Parijs, met een kleine omweg langs de tijdrit zaterdag in Saint-Emilion. Jonas Vingegaard en Richard Carapaz hebben zich bij het meesterschap van de jonge Sloveen neergelegd. Niets staat een tweede eindzege in de Tour de France nog in de weg.

3 reacties

 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Het zijn er drie maar het belangrijkste is de gele trui en de bollentrui.
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Waarom zou hij cadeaus geven? Het is wel koers, geen kerstfeetje. Aan elke trui is een mooie premie verbonden, en elke ploeg kan elke euro gebruiken. Alleen al de mechaniekers en de verzorgers, die delen ook mee in de pot.
 • Gerard Van Roey

  2 maanden geleden
  Voorlopig heeft Pogacar niet vier maar drie ritoverwinningen behaald. In Le Grand-Bornand was Dylan Teuns de winnaar en niet Pogacar zoals in het artikel van gisteren verkeerdelijk gemeld!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.