Straffe beelden uit de Tour: zwalpende Wout van Aert rijdt zich helemaal leeg voor Vingegaard en moet zigzaggend naar boven

Tour de FranceDik twee weken na de Tour-ontknoping doen er nog straffe beelden van Wout van Aert de ronde op social media. De renner van Jumbo-Visma reed een fantastische Tour, ook in dienst van winnaar Jonas Vingegaard. Dat zetten bovenstaande beelden nog eens in de verf.

17 reacties

 • adri zuiderwijk

  2 maanden geleden
  Geweldig, wat een doorzicht!!!
 • Johan Maddens

  2 maanden geleden
  Hoe slim heeft hij het gespeeld om toch nog derde te eindigen achter deze twee klassement toppers door gewoon een beetje te zwalpen en zich te herpakken ! Wat een doorzicht !
 • glenn wouters

  2 maanden geleden
  Ik denk als je de laatsten over een berg ziet komen je dezelfde beelden kan schieten. Zo zie je maar dat wielrennen een beestenstiel is.
 • Jan Van Rompaey

  2 maanden geleden
  Dat noem ik afzien als de beesten.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Een voorbeeld hoe diep een niet klimmer kan gaan en dat als kopman voor een medeploegmaat. Wout is en blijft een renner die zijn gelijke niet heeft op verschillende onderdelen van het wielrenen.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Ze wilden haar uit Tour gooien en ook op sociale media werd ze beschimpt: Nicole Frain komt met excuses na zware val waarbij ze collega aanreed met 53 km/u
  Play
  Tour de France Femmes
  29

  Ze wilden haar uit Tour gooien en ook op sociale media werd ze beschimpt: Nicole Frain komt met excuses na zware val waarbij ze collega aanreed met 53 km/u

  De feiten dateren al van maandag, maar ze blijven voor beroering zorgen. Marta Cavalli (24), één van de topfavorietes voor de eindwinst in de Tour de France Femmes, werd terwijl ze al op de grond lag vol aangereden door Nicole Frain. De 29-jarige Australische, die langs alle kanten werd beschimpt voor haar rijgedrag, bood intussen wel haar excuses aan.
 3. Jonas Vingegaard over deze “perfecte” Tour, en die van volgend jaar: “Als Wout beslist klimmer te worden, wil ik graag kopmanschap met hem delen”
  Tour de France
  15

  Jonas Vingegaard over deze “perfecte” Tour, en die van volgend jaar: “Als Wout beslist klimmer te worden, wil ik graag kopman­schap met hem delen”

  Jonas Vingegaard heeft “een bijna perfecte Tour de France” tot een goed einde gebracht. Zondag rijdt hij Parijs binnen als de opvolger van Tadej Pogacar, de uittredende tweevoudige Tourwinnaar die Vingegaard de nieuwe beste klimmer van de wereld heeft genoemd. Bijna werd hij in Rocamadour ook de beste tijdrijder van de wereld. Die eer liet hij uiteindelijk aan dat andere fenomeen van deze Tour: Wout van Aert. “Natuurijk ben ik de laatste tweehonderd meter niet voluit meer gegaan. Maar ook als ik dat wel had gedaan, had ik deze tijdrit niet gewonnen.”
 4. Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakmakers voor de Tour de France Femmes
  PREMIUM
  Tour de FRANCE FEMMES
  1

  Van de Belgische hoop over de jongste tot de verloofde van Pogacar: tien smaakma­kers voor de Tour de France Femmes

  Historisch! Want zondag spelen Jonas Vingegaard en co het denkbeeldige stokje door aan een fris en ongeduldig vrouwenpeloton. Wie klopt Annemiek van Vleuten in de allereerste Tour de France Femmes? Wat doet Lotte Kopecky? En tot wat is Julie De Wilde, de jongste van het pak, in staat? Kortom, wie geeft deze ronde peper en zout? Tien smaakmakers op een rij.