Stijn Vlaeminck ziet Wout van Aert alsmaar beter worden: “Hij kan er nu enkele ritten uitpikken”

Tour de FranceEven op adem komen. Vandaag staat de eerste rustdag van deze Tour de France op het programma. “De renners moeten nu alles zo veel mogelijk op nul zetten”, vertelt onze man in Frankrijk Stijn Vlaeminck bij Joe.

13 reacties

 • Antoine Van De Velde

  4 maanden geleden
  Waar zijn al die supporters van Peter Sagan gebleven? Nu hij ze wat meer nodig heeft zijn ze er niet meer. Veel mensen staan toch zo graag in het winnende kamp. Een echte supporter steunt zijn renner ook als het wat minder gaat.
 • Liliane Wuyts

  4 maanden geleden
  Helemaal mee eens Bart Knill.
 • Patrick Duyck

  4 maanden geleden
  Tja de belg supportert nu eenmaal liever voor een buitenlander , en dan zijn ze verwondert dat de Belgische sporter minder is, motiveer ze ipv af te breken
 • patrick isenborghs

  4 maanden geleden
  Waar gaat hij dan zijn achterstallige conditie ophalen Roger als hij ook stopt in de tour? Het is net goed dat hij in de tour blijft en er verder aan werkt. Bij VDP ligt het anders , die heeft zijn conditie al beet , enkel moet hij terug wennen op een andere fiets & daar heeft hij nog 2 weken de tijd voor
 • eduard janssens

  4 maanden geleden
  Ik ben het volledig eens met Frederick Timmermans.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.