Sterke Van Aert wint na lange sprint op de Champs-Élysées en zet Cavendish een hak

Tour de franceWout van Aert (26) heeft de slotrit in de Ronde van Frankrijk gewonnen. Onze landgenoot klopte Jasper Philipsen en Mark Cavendish in een massasprint op de Champs-Élysées. Tadej Pogacar kwam niet meer in de problemen en kroonde zich voor het tweede jaar op rij tot eindwinnaar.

53 reacties

 • patrick isenborghs

  1 week geleden
  mooie overwinning , proficiat !!
 • Francis Smet

  1 week geleden
  Lees ik dat hier goed in reacties dat Cavendish niet volop mee heeft gespurt. Jongens toch geef toch gewoon toe dat hij niet over Van Aert kon komen en Phillipsen was vandaag ook sneller dan Cavendish. Je moet ook de kilometers eens bekijken die Cav. in het wiel heeft gereden tijdens deze tour in vergelijking met Van Aert ! Wees een beetje sportief hé zeg. Ik waardeer de overwinningen van Cavendish, want die had niemand meer verwacht. Maar daarvoor moet je geen andere renners afbreken .
 • Geert Heylen

  1 week geleden
  Vandaag kon Cav. niet winnen , want hij stond er 500 meter alleen voor….z’n treintje mislukte een beetje . Proficiat aan Wout en Jasper en natuurlijk Pogiboy.
 • Els Martin

  1 week geleden
  Jammer dat Philipsen rond iemand moest fietsen anders wint hij...kwam serieus opzetten... Cavendish sprintte echt nie mee. Deed alsof leek het mij.
 • Rudi De Zutter

  1 week geleden
  Een overwinning in Parijs of elders in de Tour geef je niet weg, de Cav kon gewoon niet sneller, zo simpel is het. Ben zeer blij dat Wout de sprint op zijn naam heeft geschreven.