Sarah De Bie stond Van Aert op te wachten op Champs-Élysées: “Kan alleen maar trots zijn”

6 reacties

 • wilfried verbinnen

  1 week geleden
  dat is eens een familie man respect Wout je bent een grote renner
 • André Van Gestel

  1 week geleden
  Wout Van Aert ... een beresterke "Krawaat" ... trots op deze Kempenzoon ... de Keizer van Her'tals heeft een meer dan waardige opvolger... nu nog een gouden medaille op de Olympische spelen ... het lijkt bijna op een sprookje zonder einde?!
 • Alice Dingemans

  1 week geleden
  Dikke proficiat Wout, wereldklasse. Zo trots om Belg te zijn, bedankt.
 • Kris Behiels

  1 week geleden
  Wat een klasbak
 • viaene philippe

  1 week geleden
  Wat een supertalent geen woorden voor ongelofelijk.
 1. Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantastische tijdritoverwinning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”
  Tour de France
  71

  Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantasti­sche tijdrit­over­win­ning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”

  Wat een knalprestatie van Wout van Aert. In de tijdrit van de Tour de France heeft hij een uitstekende tijd neergezet, 21 seconden beter dan Kasper Asgreen. Aan de finish was één ding duidelijk: Van Aert is diep gegaan. Gebogen over het stuur werd hij besproeid met water. “Het was een perfecte dag”, reageerde hij achteraf. Hij drong er ook op aan om z’n steun te mogen betuigen aan de slachtoffers van het noodweer.
 2. Wat kan er nu nog misgaan? Tadej Pogacar toont opnieuw wie de baas is: “Als ik heel diep ga, lijkt het alsof ik lach”
  Play
  Tour de France
  4

  Wat kan er nu nog misgaan? Tadej Pogacar toont opnieuw wie de baas is: “Als ik heel diep ga, lijkt het alsof ik lach”

  Voor wie er nog aan twijfelde: Tadej Pogacar is de beste man in deze Tour de France. Is dat hetzelfde als zeggen dat Pogacar zondag op de Champs Elysées zichzelf opvolgt als eindwinnaar in de Tour? Daar komt het wel op neer. Wanneer je zoals Pogacar al elf dagen leider bent en zoals vandaag ook de koninginnenrit wint in de Tour, wat kan er dan nog misgaan?