Oliver Naesen.
Volledig scherm
Oliver Naesen. © VTM Nieuws

RUSTDAG IN DE TOUR. Geen breuken voor Pinot - Naesen over fans zonder masker: “Je kan niet kwaad zijn op een ezel omdat het een ezel is”

Tour de FranceNa een zware eerste week mogen de renners vandaag even uitblazen. Al beleeft het peloton deze rustdag wellicht wel met een klein hartje, want vandaag staat een ronde coronatests op het programma. Volg alle gebeurtenissen op de rustdag hier LIVE. 

  1. Verschillende tijdritpakken van Roglic en Van Aert ‘talk of the town' in Tour: “En plots naaien ze je even snel in een pakje van de organisatie”
    Tour de France

    Verschil­len­de tijdritpak­ken van Roglic en Van Aert ‘talk of the town' in Tour: “En plots naaien ze je even snel in een pakje van de organisa­tie”

    Ook vandaag weer heel wat ogen op Jumbo-Visma in de Tour. Primoz Roglic kan zijn eindzege veiligstellen en tegelijk misschien een gooi doen naar de dagzege. Daarvoor moet hij wel afrekenen met ploegmaats Wout van Aert en Tom Dumoulin, die in tegenstelling tot Roglic in het tijdritpak van de ploeg kunnen rijden. Roglic start als gele trui in een pak dat aangeleverd werd door de organisatie. En dat kan wel een verschil maken.