Mathieu van der Poel.
Volledig scherm
PREMIUM
Mathieu van der Poel. © Photo News

“Rotslechte dag” op NK betekent niet automatisch zorgen rond Van der Poel: “Mathieu is klaar voor de Tour”

Tour de France“Een rotslechte dag.” Meer was er niet aan de hand met Mathieu van der Poel (26) op het Nederlands kampioenschap, zegt Christoph Roodhooft. “In principe is hij klaar voor de Tour.” En toch zijn er vragen.

17 reacties

 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Op renner zijnde geen probleem, maar als mens nog een kind, kan hij niet winnen dan doet hij niks meer, ook niet voor de ploeg, of hij geeft op, op die manier niet mijn favoriet, liever iemand die er altijd voor gaat zo ben ik ook een beetje.
 • patrick isenborghs

  1 maand geleden
  ROGER DEPREZ in veldlopen moet vdp het afleggen tegen va , en voor de rest is het al wat de klok slaat vdp
 • marc van de poel

  1 maand geleden
  Ook een onwaarschijnlijke klasbak als Van der Poel is maar een mens. Met hoogten en laagtes. Er zit nog heel wat muziek in de huidige generatie Lage Landen Kanjers.
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Laat het duidelijk ik ben supporter van Wout maar ik kan wel respect opbrengen voor Mathieu die toch verschild als renner bij Wout, Mathieu is in de eerste meters explosieve en Wout heeft een grotere motor, vb lichtere omlopen in het veld zijn zo goed als allemaal voor Mathieu en zwaardere voor Wout en op de weg komt Wout zijn compleetheid daarin naar voor, terwijl Mathieu weer een klasse bak is in M-B. Voor mij twee toppers, maar ik ben fan van Wout ook om zijn karakter als mens.
 • Kim Jaspers

  1 maand geleden
  Opgeven begint zijn specialiteit te worden..
 1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
  TV

  RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

  Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimiteit op weg naar Parijs
  Tour de France
  17

  Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimi­teit op weg naar Parijs

  Chris Froome (36) haalt morgen Parijs en dat is in zijn huidige doen al een prestatie. Het is het ietwat trieste lot van de viervoudige Tourwinnaar die na een zware val in de Dauphiné van 2019 nooit meer zijn beste niveau haalde. Vandaag rijdt hij anoniem rond in het peloton. Hij zegt nog wel dat hij terug wil keren om voor het geel te strijden met Pogacar, maar of hij daar zelf ook effectief in gelooft, is een andere vraag.