Roger De Vlaeminck en Wout van Aert
Volledig scherm
Roger De Vlaeminck en Wout van Aert © Photo News en AFP

Roger De Vlaeminck: “Ik snap het niet. Wout van Aert moet naar een andere ploeg gaan”

Tour de FranceOp 24 augustus werd Roger De Vlaeminck 73 jaar jong. Om een mening zit de wielerlegende nog altijd niet verlegen. “Wat Wout in dienst van Roglic in deze Tour doet, snap ik niet. Ik zou het zelf nooit gekund hebben.”

50 reacties

 • Andrew Ide

  4 maanden geleden
  Waarom zou wout weggaan? Jumbo is de verbeterde versie van us postal en daar bleef iedereen toch ook altijd. Want zodra ze weg waren konden ze geen prijs meer rijden.
 • dirk claeys

  4 maanden geleden
  De Vlaeminck , heeft gedachten van 25 jaar oud! Jumbo heeft een superploeg ! Vraag je maar eens af hoe dat kan zo snel! , misschien met een wondermiddel! Als hij daar weggaat is hij niets meer morgen! ,
 • jean vrancken

  4 maanden geleden
  Roger snap je het niet wout verdien in 1jaar evenveel als jij in je hele cariere dus waarom van ploeg veranderen ?
 • Roger Deprez

  4 maanden geleden
  Roger heeft misschien wel gelijk, Wout heeft een afspraak en dan doet hij dat in eer en geweten zoals het een goed op gevoeden man past, maar wat schiet hij er bij op als hij het W-K gaat rijden en de klassiekers als hij uitgeblust is en zeker in die derde week daar uitkomt. Heel benieuwt wat de leiding van Jumbo-Visma voor volgend jaar met Wout van zins is, als hij opnieuw moet knechten is het de hoogste tijd dat Wout daar vertrekt en dan heeft Roger overschot van gelijk.
 • wim rooyakkers

  4 maanden geleden
  Waarom zou Wout bij een ploeg moeten vetrekken waar hij het goed naar zijn zin heeft?en zonder stress kan koersen. Zie wat er bij lotto soudal is ,nooit een goed presterende kopman.,
 1. Van Avermaet kleurt slotetappe: “Massasprint hier is bijna onvermijdelijk”
  Play
  Tour de France

  Van Avermaet kleurt slotetappe: “Massa­sprint hier is bijna onvermijde­lijk”

  Greg Van Avermaet kleurde de slotetappe van de Tour de France. Onze landgenoot trok ten aanval met Maximilian Schachmann, Connor Swift en Pierre-Luc Périchon. Op vier kilometer van de streep werden de koplopers ingerekend. “Het is altijd een beetje prestige om niet teruggepakt te worden, maar een sprint hier is bijna onvermijdelijk”, klonk het bij Van Avermaet, die graag wat renners extra in de kopgroep had. “We hebben het toch geprobeerd. En het WK? We kijken er allemaal naar uit. Wout van Aert heeft bevestigd dat hij goed bergop rijdt. Wie mijn favoriet in Imola is? Marc Hirschi.”
 1. "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"
  Play

  "Als je Romelu's moeder erbij betrekt, dan slaan de stoppen soms door"

 2. Van Steenbrugge over klacht amateurspelers: "Waar ligt het onderscheid met 1A en 1B?"
  Play
  Voetbal

  Van Steenbrug­ge over klacht amateurspe­lers: "Waar ligt het onder­scheid met 1A en 1B?"