Greg Van Avermaet
Volledig scherm
Greg Van Avermaet © Photo News/VTM

Relaas van de zestien knotsgekke uren van ‘niet-wel-niet’-Tourganger Greg Van Avermaet: “Ik had mijn steunkousen al aan”

Tour de FranceNiet. Misschien wel. Maar dan toch definitief niet. Waren dát nog eens ‘Touren’ zeg, Greg Van Avermaet (37). Geen Douce France dus. Wel Viva España! Op vakantie, met Ellen en de meisjes. Het relaas van zestien knotsgekke uren.

5 reacties

 • Ronny Cockuyt

  5 maanden geleden
  Die gasten hebben altijd nog een mooie startpremie hoor,Ik zeg dat al lang van wat loopt die daar nog te doen, kon in de laatste jaren geen koers rond de kerktoren meer winnen. Was goed maar dat is al jaren gedaan.
 • Peeters Francis

  5 maanden geleden
  Greg moet stilaan aan zijn wielerpensioen denken. Hij heeft een palmares om fier op te zijn.
 • Reygaerts raf

  5 maanden geleden
  Geen gemis. Een Renner die al langer op retour is
 • Ricci Latte

  5 maanden geleden
  Greg toch, wat een commotie om niets... je had beter op tijd jou fiets aan de haak gehangen ipv steeds te blijven proberen (en te falen) om nog iets te tonen... er is nu éénmaal een tijd van komen en van gaan!
 • Claude Broucker-Briké

  5 maanden geleden
  Van Avermaet is beter thuis! Dit jaar niets bijzonders gepresteerd!
 1. Ouders van Vingegaard vieren Tourzege emotioneel met dorpsbewoners in Hillerslev: “Jonas zal nu niet denken dat hij de koning is, hoor”
  Play
  PREMIUM
  Tour de France
  10

  Ouders van Vingegaard vieren Tourzege emotioneel met dorpsbewo­ners in Hillerslev: “Jonas zal nu niet denken dat hij de koning is, hoor”

  Jonas Vingegaard kon de ‘good vibes’ vanuit zijn heimat in het Deense dorpje Hillerslev tot in Frankrijk voelen. De inwoners verzamelden dit weekend in een feesttent om zijn Tour de France-zege op groot scherm te volgen. Ouders Claus en Karina omarmden elkaar na de tijdrit met tranen in de ogen. “Het hele dorp is even trots als wij.”