Pinot moet al vroeg lossen op de Port de Balès.
Volledig scherm
Pinot moet al vroeg lossen op de Port de Balès. © LeTour

Pinot lost bergop en zal wéér niet meestrijden voor de Tourzege, een nieuw hoofdstuk in de koers die hij niet lijkt te kunnen winnen: “Keerpunt in mijn carrière”

WielrennenEen pijnlijk beeld voor de Fransman Thibaut Pinot (30) halfweg de Port de Balès. Op de eerste col buiten categorie van deze Ronde van Frankrijk moest Pinot een nog omvangrijk peloton laten gaan. Zonder miraculeuze omwenteling zal de Franse Tourhoop weer niet oogsten dit jaar. “Ik heb gedacht aan afstappen.”

1 reactie

 • Nathalie De Busschere

  7 maanden geleden
  Pinot? Nog nooit potten gebroken in tour en zal dit ook nooit doen.
 1. Eddy Merckx over het WK-parcours en vooral Wout van Aert: "Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”
  Play
  Wielrennen

  Eddy Merckx over het WK-par­cours en vooral Wout van Aert: "Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”

  Volgend jaar mag België het WK wielrennen nog eens organiseren. Het parcours voor de wegrit om de regenboogtrui werd deze voormiddag voorgesteld in het bijzijn van onder andere Eddy Merckx. Hij ziet een parcours op maat van Belgen als Wout van Aert. “Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”
 1. Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool
  Play

  Courtois kroont zich tot held van de avond tegen Liverpool

 2. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne