Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Philippe Gilbert (39) rijdt z'n laatste Tour: “Ik zie mezelf hier niet meer terugkomen”

Tour de FrancePhilippe Gilbert rijdt een anonieme Tour de France, zo zegt hij zelf bij France Télévisions. De voormalige geletruidrager probeerde wel meermaals mee te raken in een ontsnapping, maar slaagde daar nooit in. Een Tour om snel te vergeten dus, en het wordt meteen ook z'n laatste: “Ik zie mezelf niet meer terugkomen.”

21 reacties

 • jenny charels

  2 maanden geleden
  Rijdt enkel nog voor de kassa kassa. Heeft al 2 jaar niks mee gepresteerd.
 • LUC VAN DER VEKEN

  2 maanden geleden
  Philippe heeft NIET alle klassieke monumenten gewonnen Mr. Walter De Vuyst. Hij heeft nooit Milaan San Remo kunnen winnen ondanks zijn talrijke deelnames aan deze wedstrijd. Voor de rest heeft hij een mooi parcours afgelegd.
 • Bernd Vaes

  2 maanden geleden
  Philippe beseft, dat het gedaan is. Als Van Avermaet dat ook eens zou beseffen!
 • Walter De Vuyst

  2 maanden geleden
  Bedankt Philippe , je was één van de beste renners van jouw generatie , je won alle klassieke monumenten werd Belgisch-en wereldkampioen , gewoon fantastisch .@ Dirk Claeys : Gilbert heeft nooit voor de centen gereden en gaat zich nooit laten verleiden door de kneuterigheid van een geldzieke Lefevere .
 • dirk claeys

  2 maanden geleden
  De laatste ultieme kans,komt nog, centen meedoen, en in ploeg Lefevre rijden, dan word je herboren en win je bijna elke wedstrijd! Voorbeelden genoeg!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).