BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT TOURSELECTIES. Deceuninck-Quick.Step mét Cavendish en zonder Bennett, UAE Team Emirates laat Trentin thuis

Tour de FranceZaterdag is het eindelijk zover, dan begint de 108ste editie van de Tour de France. Op deze overzichtspagina vindt u de selecties van de 23 ploegen voor La Grande Boucle terug. 

2 reacties

 • Peter John Vermeersch

  1 maand geleden
  WVA zal er wel staan in deze Tdf. Hij komt altijd terug op niveau. Hoog niveau. Ineos lijkt mij de sterkste ploeg. Of ze ook zullen winnen van een Pogacar?
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Wout zal dit jaar minder zijn maar als hij al de tijd ritten die nog moeten komen wint dit jaar is het nog fantastisch.
 1. Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantastische tijdritoverwinning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”
  Tour de France
  71

  Uitgeputte maar trotse Van Aert doet verhaal na fantasti­sche tijdrit­over­win­ning, én dringt aan op vraag over noodweer: “Wil via deze weg steun betuigen”

  Wat een knalprestatie van Wout van Aert. In de tijdrit van de Tour de France heeft hij een uitstekende tijd neergezet, 21 seconden beter dan Kasper Asgreen. Aan de finish was één ding duidelijk: Van Aert is diep gegaan. Gebogen over het stuur werd hij besproeid met water. “Het was een perfecte dag”, reageerde hij achteraf. Hij drong er ook op aan om z’n steun te mogen betuigen aan de slachtoffers van het noodweer.