Caleb Ewan.
Volledig scherm
PREMIUM
Caleb Ewan. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet hoe Lotto het kneusje van de Belgische ploegen werd: “Ook voor Soudal heeft Lotto niet aan de verwachtingen voldaan”

Tour de FranceLotto-Soudal rijdt een erg bleke Tour de France. Caleb Ewan is het speerpunt van de Belgische formatie, maar de Australische pocketsprinter komt er maar niet aan te pas. “Lotto-Soudal staat met lege handen: geen ritwinst, geen prijzengeld en geen visibiliteit”, aldus onze chef wielrennen.

7 reacties

 • Piet Bataillie

  2 maanden geleden
  Dat is toch al jaaaaren zo. Degenkolb en Gilbert kregen vette uitloopcontracten, Wellens is een tweede Van Avermaet ( teert op 2 goede jaren ) en de jeugd, ja, waar is de jeugd ?
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Nochtans kan Wellens het goed uitleggen, toch de helft van het werk?
 • Paul deyaert

  2 maanden geleden
  Was toch leuke vakantie
 • Guido Boonen

  2 maanden geleden
  Intermarchè-Wanty-Gobert-Matériaux heeft onze Belgische eer hoog gehouden.
 • René Van Halen

  2 maanden geleden
  Het is tot nader orde nog altijd Lotto-Soudal dat niet aan de verwachtingen voldeed.
 1. Ze wilden haar uit Tour gooien en ook op sociale media werd ze beschimpt: Nicole Frain komt met excuses na zware val waarbij ze collega aanreed met 53 km/u
  Play
  Tour de France Femmes
  29

  Ze wilden haar uit Tour gooien en ook op sociale media werd ze beschimpt: Nicole Frain komt met excuses na zware val waarbij ze collega aanreed met 53 km/u

  De feiten dateren al van maandag, maar ze blijven voor beroering zorgen. Marta Cavalli (24), één van de topfavorietes voor de eindwinst in de Tour de France Femmes, werd terwijl ze al op de grond lag vol aangereden door Nicole Frain. De 29-jarige Australische, die langs alle kanten werd beschimpt voor haar rijgedrag, bood intussen wel haar excuses aan.