BELGA/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA/HLN

Onze chef wielrennen heeft een persoonlijk verzoek voor Van Aert: “Alstublieft, Wout”

Tour de FranceWout van Aert (26) heeft zichzelf een week voor de olympische wegrit in Tokio een dikke opsteker bezorgd. Onze landgenoot was in de slottijdrit van de Ronde van Frankrijk een flink maatje te groot voor de tegenstand. Van Aert kan dankzij twee ritzeges met vertrouwen naar Japan afreizen. Maar eerst morgen Eddy Merckx nog een dienst bewijzen - en zo het verzoek van onze chef wielrennen Marc Ghyselinck inwilligen.

25 reacties

 • Liliane Wuyts

  1 week geleden
  Awel, ik zou zeggen, missie geslaagd.
 • Dirk Jansen

  1 week geleden
  Ik denk dat het moeilijk zal zijn om Cavendish te kloppen die heeft een mooie trein voor zich . En eerlijk voor mij hoeft het niet met de 2 mooie rit overwinningen is zijn tour reeds geslaagd. En Wout blijf een klassiek renner dat past het best voor jou , volgens mij .
 • Stephan Chef

  1 week geleden
  Bewijzen doe je met de benen en niet met wat de media allemaal verkondigd, daarbij we mogen onze beide handen kussen omdat we terug coureurs hebben die iets betekenen op de wereldkaart.
 • pierre de smet

  1 week geleden
  Hoop dat Cav niet wint als het wat moeilijker is komt die binnen met heel grote achterstand .reglement in de tour zou moeten zij na x aantal uur achterstand niet meer mee rijden.
 • Johan Maddens

  1 week geleden
  Bernd Vaes , een voordeel voor u is dat je Van Aert nog 10 jaar zal kunnen afbreken , ga je gang en veel sterkte . Probeer jaloersheid van een topsporter uit je leven te drijven of zoek een andere sport op en wordt vooral volwassen !