Romain Bardet ging zwaar tegen de grond in de 13de etappe.
Volledig scherm
Romain Bardet ging zwaar tegen de grond in de 13de etappe. © AFP/RV

Onwaarschijnlijke beelden: groggy Romain Bardet kan nog amper op zijn benen staan, maar rijdt etappe tóch uit

Tour de FranceRomain Bardet reed gisteren etappe 13 uit. Een knap staaltje van doorzettingsvermogen, of toch maar onverantwoord gedrag? De Fransman kwam op zo’n 90 kilometer van de finish namelijk zwaar ten val. Hij kon nog amper op zijn benen staan - de beelden spreken voor zich -, maar kroop toch weer de fiets op. Na de rit werd een hersenschudding vastgesteld en moest hij noodgedwongen opgeven. Bardet stond elfde in het algemeen klassement. 

1 reactie

 • patrick isenborghs

  5 maanden geleden
  toch straf dat hij de rit nog uit reed , spoedig herstel
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 2. Eddy Merckx over het WK-parcours en vooral Wout van Aert: "Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”
  Play
  Wielrennen

  Eddy Merckx over het WK-par­cours en vooral Wout van Aert: "Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”

  Volgend jaar mag België het WK wielrennen nog eens organiseren. Het parcours voor de wegrit om de regenboogtrui werd deze voormiddag voorgesteld in het bijzijn van onder andere Eddy Merckx. Hij ziet een parcours op maat van Belgen als Wout van Aert. “Voor mij is hij dé man van de Tour. Of hij die ooit kan winnen? Da’s nog iets anders...”
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"