Tadej Pogacar won ook rit 18.
Volledig scherm
Tadej Pogacar won ook rit 18. © Photo News

Offday van Uran, geslepen zet van Mas en wéér die machtige eindsprint van Pogacar: kijk naar de hoogtepunten van Tour-etappe 18

Tour de FranceNiets aan te doen. Tadej Pogacar haalde ook de achttiende etappe in de Tour de France binnen. Alweer met een indrukwekkende eindjump beet de tegenstand in het zand. Alles nog eens herbeleven? Kijk hieronder naar de hoogtepunten. 

7 reacties

 • Peter John Vermeersch

  5 maanden geleden
  Pogacar is buiten categorie. Déjà vu gedachte. Vinegaard is geweldig goed. Carapaz ook. Maar met alleen een andere strategie/tactiek/planning kan je dan nog niet Pogacar verslaan.
 • Johan Maddens

  5 maanden geleden
  Ik stelde me vorig jaar al vragen in de laatste tijdrit , waar iedereen al Roglic als eindwinnaar zag !
 • Peter Peters

  5 maanden geleden
  Als ik Pogacar zie rijden is het net of ik Armstrong bezig zie
 • Wim Verstappen

  5 maanden geleden
  Pogacar is de meest complete wegwielrenner die er is, dat is wel duidelijk!
 • Kris Claes

  5 maanden geleden
  2 dagen op zelfde manier winnen en rechtsyreekse tegenstanders laten zich 2x vangen in plaats van tactiek te veranderen. Prestaties pogacar kunnen in vraag gesteld worden. Terecht of niet zal toekomst uitwijzen. Zonder wijfel zijn er producten beschikbaar die nog niet opgespoord worden. Maar zolang niets bewezen is blijft hij onschuldig en is het knappe prestatie. Punten en truiverdeling is ouderwets, ongeballanseerd en moet dringend herzien worden in functie van huidige generatie renners.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.