Oersterke Bob Jungels rondt prachtige solo af, beloont hij zichzelf ook met een Porsche? “Ik wil die hele chique van ‘Bad Boys’”

Tour de FranceBob Jungels heeft de negende rit in de Tour de France op zijn naam geschreven. Hij won na een fenomenale solo. “Een ziek nummer”, was ploegmaat Oliver Naesen onder de indruk. Als Jungels zijn belofte nakomt, koopt hij zichzelf vanavond nog een Porsche 964.

10 reacties

 • Andy Van Daare

  7 maanden geleden
  Louis Meeus, beseft u wel wat de situatie is? Misschien kan Vingegaard momenteel enkel maar volgen, dat weten u en ik niet, wie gaat er over Pogacar momenteel? Gewoon blijven zitten en iw goede dag afwachten, die komt heus wel en dan kijken og Pogacar top genoeg is op dat moment. Ze moeten Pogacar kunnen pijn doen op zijn mindere dag meer zit er niet in denk ik!
 • Rudi Pieters

  7 maanden geleden
  Schitterend van benoot ook op iets meer dan een min van de winnaar
 • Louis Meeus

  7 maanden geleden
  Kan die Vingegaard echt niks anders dan Pogacard achterna rijden? Wat een triestige vent.
 • Danny Debbaut

  7 maanden geleden
  MOOI van Bob Jungels; de 2 voorbije jaren kreeg hem wel zijn deel van de pech, waardoor zijn palmares in die periode quasi nihil was (op 1 zege na) ZIJN prestatie, vandaag, steekt mijlenver uit boven deze van "nationale Pinot" ! Dat het frans oer-chauvinisme geen grenzen kent, blijkt uit de prijs voor de strijdlust. Lachwekkend in het kwadraat !
 • Kenny Bettens

  7 maanden geleden
  Wout sportman van de eeuw.
 1. Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-parcours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”
  Play
  Tour de France
  24

  Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-par­cours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”

  Wat met Remco Evenepoel? En welke keuze(s) moet Wout van Aert maken? Nu het parcours voor de Tour de France van 2023 bekend is, kan onze wieleranalist Michel Wuyts zich buigen over die vragen. Over Evenepoel is Wuyts stellig. “Ik denk dat hij als topatleet de Tour aankan. Maar ik denk niet dat zijn ploeg al op zo'n punt staat om die Tour te controleren. Daarom zeg ik: wacht met die Tour en ga eerst naar de Giro.” Wout van Aert en zeker ook Jasper Philipsen zullen zich volgens analist dan weer in de handen wrijven bij het zien van het Tour-parcours. En zeker ook enkele klassementsmannen met hen. Welke? Bekijk het in onderstaande video’s.