Oersterke Bob Jungels rondt prachtige solo af, beloont hij zichzelf ook met een Porsche? “Ik wil die hele chique van ‘Bad Boys’”

Tour de FranceBob Jungels heeft de negende rit in de Tour de France op zijn naam geschreven. Hij won na een fenomenale solo. “Een ziek nummer”, was ploegmaat Oliver Naesen onder de indruk. Als Jungels zijn belofte nakomt, koopt hij zichzelf vanavond nog een Porsche 964.

10 reacties

 • Andy Van Daare

  5 maanden geleden
  Louis Meeus, beseft u wel wat de situatie is? Misschien kan Vingegaard momenteel enkel maar volgen, dat weten u en ik niet, wie gaat er over Pogacar momenteel? Gewoon blijven zitten en iw goede dag afwachten, die komt heus wel en dan kijken og Pogacar top genoeg is op dat moment. Ze moeten Pogacar kunnen pijn doen op zijn mindere dag meer zit er niet in denk ik!
 • Rudi Pieters

  5 maanden geleden
  Schitterend van benoot ook op iets meer dan een min van de winnaar
 • Louis Meeus

  5 maanden geleden
  Kan die Vingegaard echt niks anders dan Pogacard achterna rijden? Wat een triestige vent.
 • Danny Debbaut

  5 maanden geleden
  MOOI van Bob Jungels; de 2 voorbije jaren kreeg hem wel zijn deel van de pech, waardoor zijn palmares in die periode quasi nihil was (op 1 zege na) ZIJN prestatie, vandaag, steekt mijlenver uit boven deze van "nationale Pinot" ! Dat het frans oer-chauvinisme geen grenzen kent, blijkt uit de prijs voor de strijdlust. Lachwekkend in het kwadraat !
 • Kenny Bettens

  5 maanden geleden
  Wout sportman van de eeuw.
 1. BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit
  Play
  Tour de France
  26

  BEKIJK. De veelzeggen­de blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individue­le tijdrit

  Een emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.
 2. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.