Twitter
Volledig scherm
© Twitter

Nadat hij uitpakte met een nieuwe frats, stapt enfant terrible Nacer Bouhanni uit de Tour

Tour de FranceOpnieuw geen succes in de Tour. Nacer Bouhanni, de controversiële spurter van Arkéa-Samsic, is vandaag op weg naar Andorra la Vella uit de Ronde van Frankrijk gestapt. Moegestreden. Alleen de bezemwagen nog achter hem. Eerder deze week flirtte de Fransman al met de exit. Toen bleek de volgwagen van zijn ploeg nog een ultieme reddingsboei op de Mont Ventoux.

5 reacties

 • Christiaan Vernist

  3 maanden geleden
  Waarom rijdt Cav er nog rond? Die krijgt "maar" een waarschuwing voor zijn kopstoot in volle finale.
 • Lieven tanghe

  3 maanden geleden
  Heeft hij dat ook niet gedaan in Milaan - San Remo ?
 • Alan Janssen

  3 maanden geleden
  Hele ploeg eruit, doen nog niet eens moeite om het enigszins te verbergen onder mom van medische verzorging. Maar dat gaat niet gebeuren, het is een Fransman in een Franse ploeg en dan mag dat... viva la france, viva la unsportive!
 • Eduard Dierckx

  3 maanden geleden
  Deze renner heeft totaal geen scrupules , dit al bewezen in het verleden en moet dan ook uit de Tour gezet worden met schorsing. Zij die hem geholpen eveneens met een ferme boete bovenop.
 • Kris Boydens

  3 maanden geleden
  Enige juiste actie is om hem uit de tour te zetten alsook de teamleiding met volgwagen. Ze zijn even schuldig. Dit soort zaken kan alleen gestopt worden door voorbeeld te stellen. Voor mijn part als straf hele ploeg der uit met dank aan de teamleiding.
 1. Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”
  Tour de France
  7

  Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”

  Pas op 5,5 km van de top van Luz Ardiden liet Wout van Aert gaan. Vanaf dat moment ging hij aan andere dingen denken en dat doet hij ook morgen. De rit naar Libourne, de 19de etappe in deze Tour de France, is gedoemd om op een sprint te eindigen, maar WvA zit al met zijn gedachten bij de generale repetitie voor de Olympische Spelen: de tijdrit van zaterdag.