Monumentale Wout van Aert kroont zich tot koning van de Mont Ventoux, Tadej Pogacar toont eerste teken van zwakte

Tour de FranceBingo voor Wout van Aert! De Belg heeft de prestigieuze elfde etappe in de Tour de France, met onderweg tweemaal de Mont Ventoux, gewonnen. ‘WvA’ reed op de tweede beklimming van de mythische col weg van zijn medevluchters.

61 reacties

 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Amai Wout, chapeau hoor !
 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Waaw, heel straf. Ik vind dit persoonlijk straffer dan MVDP die in het geel reed.
 • Ineke Visser

  2 maanden geleden
  Geweldige prestatie van Wout hopenlijk smaakt het naar meer.
 • Wim Bok

  2 maanden geleden
  @Rudy Delaey Waarom zou van Aert het veldrijden aan de kant moet zetten? Vind dat de renners moeten doen wat ze leuk vinden, dat is de overeenkomst tussen van der Poel en van Aert, het zijn liefhebbers. Van Aert kan heel goed veldrijden.
 • Wim Bok

  2 maanden geleden
  Wat een prachtige overwinning van Wout van Aert. Geen eenvoudige tijd achter de rug en dan zo presteren. Chapeau!
 1. Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”
  Tour de France
  7

  Van Aert in spaarstand voor Tokio en sprint niet meer mee (behalve op de Champs-Elysées?): “De tijdrit is nu de prioriteit”

  Pas op 5,5 km van de top van Luz Ardiden liet Wout van Aert gaan. Vanaf dat moment ging hij aan andere dingen denken en dat doet hij ook morgen. De rit naar Libourne, de 19de etappe in deze Tour de France, is gedoemd om op een sprint te eindigen, maar WvA zit al met zijn gedachten bij de generale repetitie voor de Olympische Spelen: de tijdrit van zaterdag.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.