Monumentale Wout van Aert kroont zich tot koning van de Mont Ventoux, Tadej Pogacar toont eerste teken van zwakte

Tour de FranceBingo voor Wout van Aert! De Belg heeft de prestigieuze elfde etappe in de Tour de France, met onderweg tweemaal de Mont Ventoux, gewonnen. ‘WvA’ reed op de tweede beklimming van de mythische col weg van zijn medevluchters.

61 reacties

 • Hugo hofmans

  2 maanden geleden
  Amai Wout, chapeau hoor !
 • Marko Decandt

  2 maanden geleden
  Waaw, heel straf. Ik vind dit persoonlijk straffer dan MVDP die in het geel reed.
 • Ineke Visser

  2 maanden geleden
  Geweldige prestatie van Wout hopenlijk smaakt het naar meer.
 • Wim Bok

  2 maanden geleden
  @Rudy Delaey Waarom zou van Aert het veldrijden aan de kant moet zetten? Vind dat de renners moeten doen wat ze leuk vinden, dat is de overeenkomst tussen van der Poel en van Aert, het zijn liefhebbers. Van Aert kan heel goed veldrijden.
 • Wim Bok

  2 maanden geleden
  Wat een prachtige overwinning van Wout van Aert. Geen eenvoudige tijd achter de rug en dan zo presteren. Chapeau!
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.