Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-parcours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”

24 reacties

 • Marika Peeters

  3 maanden geleden
  Hoe sommige maar blijven hopen dat Remco alsnog de TDF in '23, toch maar zou rijden...tuurlijk hopend dat hij plat op zijn bek zou gaan hé? De golden boy heeft met zijn unieke zegereeks dit jaar...al genoeg bewezen. Tja, en op een zwaar WK winnen terwijl de wereldtop meerijd? deed hij met zijn pure klasse, want zoals afgelopen jaren ook al gebeurde, was het vormpeil van onze topfavoriet blijkbaar al vervlogen hé? en dit heeft niks te maken met geviseerd te worden en niet kunnen ontsnappen...
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Heeft int najaar natuurlijk al bewezen de beste te zijn en de Giro zal hem net als de Vuelta alleen maar sterker maken, sommigen kennen geen sleet..
 • lode wijk

  3 maanden geleden
  Hoe eerder hoe liever, dan zien we of hij de lof van nu wel echt waard is, hopelijk met tegenstanders die nu echt tellen, want geef toe de Vuelta daar zat weinig tegenstand, en het Wk tja er werden anderen in de gaten gehouden, dus Giro, en Tour laat hem maar eens bewijzen of hij de beste is.
 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Na 3 weken Vuelta kwam Remco aan de meet alsof hij nog altijd aan het roderen was, werd elke dag beter dus na de Giro zal hij geen enkel probleem hebben met de Tour, integendeel, al moet Zonneveld dan wel zijn linkersok opeten..
 • Michel Oyen

  3 maanden geleden
  Hij pakt de twee voor zijn rekening.