Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en masterclass van Mohoric: bekijk de hoogtepunten van Tourrit 19

Tour de FranceRitzege nummer twee voor Matej Mohoric in deze Tour de France. De Sloveen sloot al vroeg op de dag aan in de vlucht, gooide als eerst de knuppel in het hoenderhok in de kopgroep en trok er dan 25 kilometer voor de meet alleen op uit, om met een minuut voorsprong in Libourne aan te komen. Een masterclass. Bekijk hieronder de hoogtepunten van etappe negentien.

9 reacties

 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Er zijn precies weinig mensen die Pogacar een bijzondere renner vinden. Kijk gerust morgen naar het eind resultaat. Jammer dat we die in België niet veel hebben.
 • Mark De vos

  2 maanden geleden
  Dus vanaf nu als er iemand valt allemaal stoppen en wachten of wat?! Wat een paljas.
 • Wilfried Vanden Berg

  2 maanden geleden
  Hij zou beter zwijgen de wieltjeszuiger . De ganse tour heb ik gekeken . Geen enkele maal heeft hij kop genomen.Steeds achter het wiel van zijn ploegmaats blijven hangen . Nooit overgenomen . In de bergritten moest hij steeds geholpen worden, anders had hij nooit boven geraakt. Op de Mont Ventoux moest hij geholpen worden door zijn twee ploegmaats, of hij was nog bezig. Alleen tot op enkele meters van de streep reed hij alleen. Precies of hij had de koers in handen gehad . Triestig .
 • YORICK DAUWE

  2 maanden geleden
  Koers is koers, vallen is vallen, hoort erbij. Dus: rijden maar! Ze.moeten maar opletten en niet zitten slapen op de fiets.
 • Rudi Pieters

  2 maanden geleden
  Mohoric is geen Pannekoek was bij beloften wereldkampioen en klopte daar grote namen