Machtsexploot van Pogacar, teleurstelling bij Van Aert en strijdende Van der Poel behoudt geel: de hoogtepunten van de tijdrit in de Tour

TOUR DE FRANCEDe machtsverhoudingen in de Tour werden vandaag een eerste keer duidelijk. Tadej Pogacar zette al zijn concurrenten te kijk. Geel zat er net niet in, want Mathieu van der Poel vocht als een leeuw en werd verrassend vijfde. Voor Wout van Aert werd de tijdrit met de vierde plek een teleurstelling. Herbeleef de tijdrit hier!

20 reacties

 • Seppe Goossens

  3 maanden geleden
  'Eens dat het onzin is te doen of Wout een rampjaar beleeft. Maar als je samen met natuurtalenten als Pogacar en Van der Poel fietst zal je - ook als fan - moeten kunnen accepteren dat winnen heel lastig wordt. 'Denk ook dat Wout wat sterker aan ploegafspraken gebonden is en hij niet zomaar solo-acties zou kunnen beginnen, op de - echt geweldige - manier waarmee Mathieu het geel greep.
 • Diego Pepre

  3 maanden geleden
  @ Gert Veer. Wout heeft Amstel en Gent-Wevelgem gewonnen. Hij won 2 ritten in Tirreno en werd tweede in algemeen klassement na Pogie. Daarnaast ook Belgisch kampioen, derde in Milaan-San Remco en nog enkele ereplaatsen . Parijs-Roubaix,WK, OS moeten nog komen en de Tour is nog niet gedaan. Dus daar ook nog kansen. Ik denk dat er veel renners dromen van het net-niet jaar van Wout.
 • Eduard Dierckx

  3 maanden geleden
  Ondanks de valpartijen een heel mooie Tour met knap werk van Mathieu en Wout en het nieuwe fenomeen Pogacar. De Tour winnaar is al bekend zeker.
 • Michel Sas

  3 maanden geleden
  Het is frustrerend steeds in Mathieu je meerdere te moeten erkennen. Come on Wout…beter presteren.
 • Florent Marien

  3 maanden geleden
  Zoekt men niet te veel achter wielen, helm, kledij, fiets, stuur enz? Het is de atleet die nog altijd moet trappen.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).