LIVE. Van Aert: “Geen betere rustdag dan verorberen van kasseien”, ook Van der Poel en Froome fietsen los - Tourbaas vol lof over Denen en Van Aert

Tour de FranceRustdag in de Tour. Dat is opvallend vroeg, na amper drie ritten, maar daar is natuurlijk een goeie reden voor. De Tourkaravaan verplaatst zich van Denemarken naar Frankrijk. De renners stapten gisteravond na de rit zelfs nog op het vliegtuig richting Noord-Frankrijk. Wie rijdt daar straks de benen los? En wie krijgt familie op bezoek? Op deze pagina kunt u het vandaag allemaal volgen.

22 reacties

 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  Sluikstorten is overal strafbaar.
 • Jan Van Bavel

  2 maanden geleden
  Geen boete want ze hebben zelfs geld teveel. Voor dergelijke overtreding tien minuten straftijd.
 • Karel Van Biezen

  2 maanden geleden
  Goed dat ze hier eindelijk mee beginnen en ook consequent bestraffen. Een gewone burger mag ook niet zijn afval langs de weg deponeren ( sluikstorten ), dus voor wielrenners geldt hetzelfde. Men mag overigs ook dringend iets gaan doen aan al die ballonnen die men overal zomaar oplaat. Een ballon mag je niet weggooien langs kant van de weg, maar wel oplaten om dan wat verder neer te komen. Velen denken weg is weg, maar niets is minder waar natuurlijk. Tal van dieren zoals vogels sterven eraan.
 • Paul Nachtergaele

  2 maanden geleden
  Boete ok , maar toch geen tijdstraf !
 • Albert Luyts

  2 maanden geleden
  dus een tijdstraf als ge een uur achter staat kan geen kwaad hij benadeelt geen enkele andere renner maar een geld boete moet wel ;maar ik heb al andere dingen gezien .