.
Volledig scherm
. © Instagram Wout van Aert

LIVE RUSTDAG. Van Aert relaxt met Sarah en zoontje Georges - Thomas: “Pogacar staat een stapje hoger dan Froome en Contador”

Tour de franceIn de Tour de France genieten de renners vandaag van de tweede rustdag. Wie gaat losrijden? En valt er nieuws te rapen op de persconferenties? Op deze pagina kunt u het vandaag allemaal volgen!

6 reacties

 • monique bolen

  5 maanden geleden
  Johan welke pech, een valpartij hier en daar heeft ieder team, bij mijn weten zijn ze er zonder grote scheuren in de kleren van af gekomen er zijn er anderen die mogen spreken.
 • Rudi Pieters

  5 maanden geleden
  Schitterend om eens een ex renner in de commentaren te hebben ik heb u weten koersen sterke jongen in den tijd ludo delcroix
 • Ludo Delcroix

  5 maanden geleden
  Vroeger in mijn periode als renner bij Molteni werd het prijzengeld verdeeld onder de renners die Parijs haalden, 10 % daarvan ging naar het personeel. De winnaar van de wedstrijd deelde niet mee met de prijzen en de bonus die daar aan verbonden was. Prijzen zijn ondertussen wel echte prijzen geworden.
 • Johan Cottry

  5 maanden geleden
  De ploeg van Jumbo heeft ook al de meeste pech gehad en het meeste werk verricht !
 • Dirk Geerts

  5 maanden geleden
  Renners zijn simpelweg te weinig betaald.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. DE EINDAFREKENING. Wout van Aert pakte meer prijzengeld dan zes (!) ploegen samen, maar komt niet in de buurt van ploegmaat Vingegaard
  Play
  Tour de France
  19

  DE EINDAFREKE­NING. Wout van Aert pakte meer prijzen­geld dan zes (!) ploegen samen, maar komt niet in de buurt van ploegmaat Vingegaard

  Jumbo-Visma heeft 779.750 euro aan prijzengeld verzameld in de Tour de France 2022. Het Nederlandse team heeft met Jonas Vingegaard de eindwinnaar en de winnaar van het bergklassement in de rangen, net als groene trui Wout van Aert. De eindzege leverde Vingegaard liefst 500.000 euro op en ook Van Aert klokt af op een zéér mooi eindbedrag.