.
Volledig scherm
. © Instagram Wout van Aert

LIVE RUSTDAG. Van Aert relaxt met Sarah en zoontje Georges - Thomas: “Pogacar staat een stapje hoger dan Froome en Contador”

Tour de franceIn de Tour de France genieten de renners vandaag van de tweede rustdag. Wie gaat losrijden? En valt er nieuws te rapen op de persconferenties? Op deze pagina kunt u het vandaag allemaal volgen!

6 reacties

 • monique bolen

  5 maanden geleden
  Johan welke pech, een valpartij hier en daar heeft ieder team, bij mijn weten zijn ze er zonder grote scheuren in de kleren van af gekomen er zijn er anderen die mogen spreken.
 • Rudi Pieters

  5 maanden geleden
  Schitterend om eens een ex renner in de commentaren te hebben ik heb u weten koersen sterke jongen in den tijd ludo delcroix
 • Ludo Delcroix

  5 maanden geleden
  Vroeger in mijn periode als renner bij Molteni werd het prijzengeld verdeeld onder de renners die Parijs haalden, 10 % daarvan ging naar het personeel. De winnaar van de wedstrijd deelde niet mee met de prijzen en de bonus die daar aan verbonden was. Prijzen zijn ondertussen wel echte prijzen geworden.
 • Johan Cottry

  5 maanden geleden
  De ploeg van Jumbo heeft ook al de meeste pech gehad en het meeste werk verricht !
 • Dirk Geerts

  5 maanden geleden
  Renners zijn simpelweg te weinig betaald.
 1. Amper één tijdrit en zwaar Alpenmenu maar “Evenepoel kan Tour in eerste 10 dagen dynamiteren”: ontdek hier Tour-parcours van 2023
  Play
  Tour de France
  16

  Amper één tijdrit en zwaar Alpenmenu maar “Evenepoel kan Tour in eerste 10 dagen dynamite­ren”: ontdek hier Tour-par­cours van 2023

  Het parcours van de Tour 2023 is bekend. Met 8 bergritten, 8 vlakke ritten en 4 heuvelritten is er voor ieders bek wat spek, al zijn de tijdrijders met slechts één chronorit van 22 kilometer heel erg karig bedeeld. Het meest in het oog springend is de terugkeer van de Puy de Dôme. Verder krijgt de Tour op de voorlaatste dag een apotheose in de Vogezen met een aankomst op Le Markstein. De vraag is wat Remco Evenepoel en Wout van Aert zullen doen, want ook de Giro oogt aantrekkelijk voor hen.