AFP
Volledig scherm
© AFP

Kuss bezorgt Jumbo-Visma tweede ritzege in Andorra, Pogacar geeft geen krimp

Tour de FranceDaags voor de tweede rustdag heeft Sepp Kuss de vijftiende etappe in de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Amerikaan van Jumbo-Visma was op de slotklim in Andorra duidelijk de sterkste van een omvangrijke kopgroep. In de achtergrond legden Richard Carapaz en vooral Jonas Vingegaard geletruidrager Tadej Pogacar op de rooster, maar de Sloveen gaf geen krimp en behield eenvoudig het geel.

9 reacties

 • Jozef Van den Donder

  2 maanden geleden
  Eric , Tieuke kon niet lossen want hij was er niet!
 • Peter John Vermeersch

  2 maanden geleden
  Prachtig ploegenspel van Jumbo Visma. Ook ik vraag mij af waar WvA zou geëindigd zijn als hij...niet in dit ploegenspel had gezeten. Wel jammer dat er niemand van Pogacar kon weg fietsen. Want hij zat geïsoleerd
 • eric verkerken

  2 maanden geleden
  pogocar mag alleen zitten dat deert hem nietn het verschil is gemaakt..prachtig sterk renner..en wout in dienst?moeten lossen .....das de waarheid.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Het is al veel minder met Pogacar als hij zonder ploegmakkers zit van aanvallen en weg rijden is geen spraken meer. Sepp de verdiende winnaar en Wout in dienst is weer fantastisch en dat typeert Wout zoals zijn karakter is.
 • willy claeys

  2 maanden geleden
  Goede verstandhouding bij die mannen.sterk gedaan.leuk om te zien.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.