Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Klassement is nú, na twee bergritten, al immens slagveld: “Maar wat Pogacar doet, is pure reclame voor de koers”

Tour de FranceTadej Pogacar heerste als een keizer over de Alpen. Zelfs Carapaz krijgt al vijf minuten aan z’n broek. “Ik viel aan en pakte tijd.” Koers kan soms simpel zijn. Voor Pogacar. Voor de rest is het snoeihard.

16 reacties

 • patrick isenborghs

  3 maanden geleden
  stop toch die nonsens ! Als evenepoel iedereen belachelijk maakt is het hemels & stelt niemand zich vragen .Nu er weer iemand is met een ander paspoort word hij zonder enig bewijs al op de slachtbank gelegd . Zwijgen zou ik zeggen tot het bewijs er is !
 • Bernd Vaes

  3 maanden geleden
  Bekijk nu de rit naar Tignes: O’Connor rijdt virtueel in het geel. Zijn achterstand van 8:13 is weg. Pogacar blijft rustig. Dan zakt O’Connor onder die 8:13. Pogacar waarschijnlijk verheugd, nog steeds wieltjezuigen achter de hardrijders, kracht sparen. 10 minuten later rijdt O’Connor opnieuw in het virtuele geel. Weer zuigt Pogacar lustig het wiel van de hardrijders. Dan valt hij aan. Het wieltjeszuigen gaf hem krachten. Dus: geen doping, althans niet bewijsbaar. Zuiver sluw spel van Pogacar.
 • Liliane Wuyts

  3 maanden geleden
  Reclame voor de koers ? Hopelijk geen reclame voor iets anders.
 • Sylvain Jacob

  3 maanden geleden
  De Belgen Greg en Thomas hebben gelijk het is niet normaal wat er gebeurt in de ronde de snelheid waarmee ze berg op rijden dat is niet normaal en er zijn nog andere mannen die altijd in de top 20 stonden er nu ook los worden afgereden ,ik denk dat we binnen enkele jaren weer gaan horen van een ander product of fiets waar weer iets nieuw in steekt die ze nu nog niet vinden.
 • Paul Van den Berge

  3 maanden geleden
  Heel juist Dirk, dat kan niet anders. Heel het peleton lijkt ineens op een bende amateurs.