Patrick Lefevere - Richard Plugge
Volledig scherm
Patrick Lefevere - Richard Plugge © VTM

Kiezen Evenepoel en Van Aert voor Tour of Giro? “Een goeie Remco komt met elk parcours weg” - “Voorjaarsklassiekers koppelen aan Giro is moeilijker”

Tour de FranceHet parcours van de Tour voor 2023 is bekend. Met slechts één tijdrit zijn de klassementsrenners die goed tegen de klok rijden niet rijkelijk bedeeld. Wat denkt Patrick Lefevere daarvan en welke grote ronde rijdt Remco Evenepoel volgend jaar? “Jullie focussen te veel op die tijdritkilometers.”

4 reacties

 • Frans De Neef

  3 maanden geleden
  Laat die jongen eens gerust, hebben we nog niks geleerd uit het verleden,door jonge wielrenners te overschatten
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Laat Remco rustig zijn weg kiezen , alles op zijn tijd zou ik zeggen
 • Michael Verschroeven

  3 maanden geleden
  Remco, in 2023 alles op de giro en het wk! In 2024 de Olympische wegrit (en/of tijdrit).
 • peter De ridder

  3 maanden geleden
  Het is niet omdat er veel tijdritten zijn dat Remco een tour kan winnen ! Pogacar kan ook tijdrijden... Die twee gaan nooit meer dan 1 minuut op mekaar verliezen. Het zou zonde zijn dat de grote kanonnen mekaar niet gaan treffen in de tour de france. Ik kijk eigenlijk uit naar en strijd tussen Remco, pogacar, vingegaard en nog enkele andere toppers. Het zou zonde zijn als de groten mekaar gaan ontwijken. Een goede ploeg kan hier zeker van nut zijn om een wedstrijd te controleren.
 1. BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit
  Play
  Tour de France
  26

  BEKIJK. De veelzeggen­de blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individue­le tijdrit

  Een emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.
 2. Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?
  Jobat

  Werken als interim: krijg je dan een hoger loon? En met welke voordelen en nadelen moet je rekening houden?

  De vacaturegraad van interimjobs blijft een pak hoger dan die van vaste banen. Er zijn in ons land dan ook voortdurend tienduizenden vacatures voor jobs als uitzendkracht. Dat blijkt uit recente cijfers van Statbel. Waar vind je de meeste vacatures op interimbasis? Verdien je als uitzendkracht meer dan als vaste medewerker? En wat zijn de voor- en nadelen van zo’n tewerkstelling als interim? Jobat.be zet het voor je op een rij.
 3. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”