Kan een monsteralliantie Pogacar, die aan finish wordt opgewacht door verloofde, nog in problemen brengen? “Het maakt me niet uit of iedereen tegen me rijdt”

Tour de FranceWeer Tadej Pogacar (23). Weer ritwinnaar. Weer extra seconden genomen voor de gele trui. De leider lijkt ongenaakbaar. Tijd voor een alliantie tegen de Sloveen? “Ze mogen proberen.” Aan de finish stond verloofde Urska Zigart hem op te wachten voor een dikke knuffel. 

3 reacties

 • Jeannine Vervoort

  5 maanden geleden
  Mooie hereniging van pogacar en verloofde en zijn familie
 • Jose Delie

  5 maanden geleden
  Ïn plaats van kritiek te geven op jumbo , mogen de sportliefhebbers heel blij zij dat ze praktisch de enigen zijn die nog wat weerwerk willen en kunnen bieden tegen Pogacar ! Toch !!!?
 • Piet Corneel

  5 maanden geleden
  Mooi mooi mooi,prachtig koppel net als W.V.A en zijn vrouwtje!!!! TOP.
 1. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.
 2. BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit
  Play
  Tour de France
  26

  BEKIJK. De veelzeggen­de blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individue­le tijdrit

  Een emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.