Kan deze Wout van Aert ooit de Tour winnen? Onze man in Frankrijk Stijn Vlaeminck licht toe

Tour de FranceDe renners in de Tour de France zijn vandaag aan een tweede rustdag toe, maar stof om na te kaarten is er sowieso genoeg. Zo zwaait Stijn Vlaeminck, onze man in Frankrijk, bij JOE andermaal met lof voor Wout van Aert en hij beantwoordt ook de vraag of deze Wout van Aert ooit de Tour kan winnen.

12 reacties

 • herman de genst

  1 jaar geleden
  Hij moet zich richten op de klassiekers , daar is een zekerheid van kunnen scoren hetgeen bij een ronde niet het geval is . Dat Wout grote klasse heeft is een feit , net zoals het verschil tussen kopman en helper in een ronde een wereld van verschil is .
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Neen dat kan hij niet en hij weet dat zelf heel goed,Wout kan bijna elke klassieker winnen en hij moet zich daar op richten.
 • danny lippens

  1 jaar geleden
  Er is ook nog ene Van Der Poel op komst, en die overklaste hem al in het veldrijden... benieuwd wat het wordt als ze mekaar binnenkort in de klassiekers tegenkomen
 • Johan Maddens

  1 jaar geleden
  Paul Willems , die tempo versnellingen komen maar nadat Wout zijn werk heeft gedaan !
 • Gino Denil

  1 jaar geleden
  Hij kan zich beter richten op waar hij het beste in is. Maar de tour is niet altijd dezelfde. Er zijn ook rondes geweest met minder zwaar klimwerk en meer tijdritwerk. Zo een ronde zou hij misschien wel kunnen winnen. Maar wat de Fransen soms doen voor een eigen renner zullen ze voor hem niet doen. Een ronde maken op zijn maat. En er blijven in de toekomst Remco en Pojacar. Dat zou wel eens de tweestrijd voor de komende jaren kunnen worden.
 1. Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en masterclass van Mohoric: bekijk de hoogtepunten van Tourrit 19
  Play
  Tour de France
  9

  Massale valpartij, Pogacar maakt zich boos op vluchters en master­class van Mohoric: bekijk de hoogtepun­ten van Tourrit 19

  Ritzege nummer twee voor Matej Mohoric in deze Tour de France. De Sloveen sloot al vroeg op de dag aan in de vlucht, gooide als eerst de knuppel in het hoenderhok in de kopgroep en trok er dan 25 kilometer voor de meet alleen op uit, om met een minuut voorsprong in Libourne aan te komen. Een masterclass. Bekijk hieronder de hoogtepunten van etappe negentien.