Christophe Laporte verraste alles en iedereen in Cahors
Volledig scherm
Christophe Laporte verraste alles en iedereen in Cahors © Photonews

Jumbo-Visma alwéér boven: Laporte legt Stuyven en opkomende Philipsen in de luren in Cahors

Tour de FranceChristophe Laporte (29) heeft in de 19de etappe voor de eerste Franse ritzege in deze Tour gezorgd. De man van Jumbo-Visma ging in de slotkilometer op en over een groepje vluchters met Jasper Stuyven en bleef de sprintende Jasper Philipsen net voor. Wout van Aert offerde z'n kansen op en sprintte zelf niet mee.

22 reacties

 • Sonny Pollaere

  4 maanden geleden
  Zou Vingeraar de sprint kunnen winnen. Wat zou dat een belevenis zijn.
 • Lucien Mertens

  4 maanden geleden
  Eigenlijk is het Wout die iederéén in de luren legt, en naderhand zie je hem dan bij het succes van de ploegmaat glunderen alsof hij zelf gewonnen heeft. Het zit duidelijk goed bij dat team.
 • Geert Van de Moortele

  4 maanden geleden
  Vingegaard is zoals Armstrong.Rijdt 1 koers en de rest van het jaar zie je hem niet.
 • Dirk Van Den Bossche

  4 maanden geleden
  Jumbo Visma is een vriendengroep waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat. En deze vriendschap is het sterkste wapen voor Wout. Dus moet hij geen andere ploeg zoeken, dit is waar hij de meeste successen zal halen
 • Beeckaert Ingo

  4 maanden geleden
  Wielrennen is bijna meer ploegsport geworden dan voetbal. Zeker als je kunt winnen en laten winnen. Proficiat team Jumbo-Visma!
 1. Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-parcours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”
  Play
  Tour de France
  24

  Michel Wuyts laat zijn licht schijnen over het Tour-par­cours en mogelijke deelname van Evenepoel: “Wacht met die Tour, ga eerst naar de Giro”

  Wat met Remco Evenepoel? En welke keuze(s) moet Wout van Aert maken? Nu het parcours voor de Tour de France van 2023 bekend is, kan onze wieleranalist Michel Wuyts zich buigen over die vragen. Over Evenepoel is Wuyts stellig. “Ik denk dat hij als topatleet de Tour aankan. Maar ik denk niet dat zijn ploeg al op zo'n punt staat om die Tour te controleren. Daarom zeg ik: wacht met die Tour en ga eerst naar de Giro.” Wout van Aert en zeker ook Jasper Philipsen zullen zich volgens analist dan weer in de handen wrijven bij het zien van het Tour-parcours. En zeker ook enkele klassementsmannen met hen. Welke? Bekijk het in onderstaande video’s.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.