Christophe Laporte verraste alles en iedereen in Cahors
Volledig scherm
Christophe Laporte verraste alles en iedereen in Cahors © Photonews

Jumbo-Visma alwéér boven: Laporte legt Stuyven en opkomende Philipsen in de luren in Cahors

Tour de FranceChristophe Laporte (29) heeft in de 19de etappe voor de eerste Franse ritzege in deze Tour gezorgd. De man van Jumbo-Visma ging in de slotkilometer op en over een groepje vluchters met Jasper Stuyven en bleef de sprintende Jasper Philipsen net voor. Wout van Aert offerde z'n kansen op en sprintte zelf niet mee.

22 reacties

 • Sonny Pollaere

  2 maanden geleden
  Zou Vingeraar de sprint kunnen winnen. Wat zou dat een belevenis zijn.
 • Lucien Mertens

  2 maanden geleden
  Eigenlijk is het Wout die iederéén in de luren legt, en naderhand zie je hem dan bij het succes van de ploegmaat glunderen alsof hij zelf gewonnen heeft. Het zit duidelijk goed bij dat team.
 • Geert Van de Moortele

  2 maanden geleden
  Vingegaard is zoals Armstrong.Rijdt 1 koers en de rest van het jaar zie je hem niet.
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Jumbo Visma is een vriendengroep waar iedereen voor elkaar door het vuur gaat. En deze vriendschap is het sterkste wapen voor Wout. Dus moet hij geen andere ploeg zoeken, dit is waar hij de meeste successen zal halen
 • Beeckaert Ingo

  2 maanden geleden
  Wielrennen is bijna meer ploegsport geworden dan voetbal. Zeker als je kunt winnen en laten winnen. Proficiat team Jumbo-Visma!
 1. BEKIJK. De veelzeggende blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individuele tijdrit
  Play
  Tour de France
  26

  BEKIJK. De veelzeggen­de blik van Ganna bij de tijd van emotionele Van Aert, Vingegaard ontsnapt aan val: de momenten van de individue­le tijdrit

  Een emotionele Wout van Aert won de individuele tijdrit in de Tour de France - wereldkampioen Filippo Ganna trok grote ogen bij het zien van de knalprestatie van de Belg. Van Aert zag dan weer hoe Jonas Vingegaard, die als een komeet van start ging, heel wat risico’s nam en bijna ten val kwam. De geletruidrager werd finaal tweede. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de voorlaatste dag in de Tour de France.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.