Wout van Aert start aan de Tour in de tricolore.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert start aan de Tour in de tricolore. © BELGA

José De Cauwer wikt en weegt de Tour-Belgen: “Van Aert verbaast me nog elke koers, Benoot begint aan héél lastige missie”

Tour de FranceZeker houden de Rode Duivels het land nog wel even in de ban. “Liefst zo lang mogelijk”, hoopt José De Cauwer. Maar de kloeke zeventiger en cocommentator van de VRT hoopt tegelijk op een sprankelende Belgische Tour de France. “Als Van Aert snel wint en/of geel pakt, mogen Lukaku, De Bruyne en co. hun riempjes aantrekken.” José De Cauwer over de Belgen en hun kansen.

3 reacties

 • Johan Maddens

  1 maand geleden
  Niet alleen José Decauwer , ik denk dat van Aert er nog velen zal verbazen , nu en de komende jaren . In gelijk welke wedstrijd is hij groots en dit voor een gans jaar ,en neem er dan nog de Ronde van Frankrijk bij . Ik verwacht hem weer sterk en hopelijk zonder tegenslag de 5 de rit (tijdrit van 27 km ) waarschijnlijk de gele trui .Ik hoop het !!
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Zelfs een Wout op 90% is nog bekwam om te winnen, maar voor echte supporters van hem maakt dat niets uit omdat ze weten hij komt altijd terug als de compleetste renner op de weg.
 • Peter John Vermeersch

  1 maand geleden
  Wout zal er wel staan in de TdF. Ik geloof in het kunnen van Wout.