Van Aert en Benoot.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Aert en Benoot. © Photo News

INTERVIEW. Tiesj Benoot offert zich volledig op voor Van Aert en Roglic: “Meer met Wout op pad dan met mijn eigen vriendin. Het blijft klikken”

TOUR DE FRANCETiesj Benoot is in Kopenhagen. Aan zijn zijde: Wout van Aert. Benoot (28) is de komende maand helper van Van Aert, Primoz Roglic en Jonas Vingegaard en geeft een inkijk in het Tour-plan van Jumbo-Visma: “De tactische fout uit de Dauphiné mogen we niet meer maken.”

11 reacties

 • Rik Bogaert

  11 maanden geleden
  Tiesj, je bent beter af met Wout dan voorheen. Je bent een meerwaarde voor de ploeg! Je mag naast Tim Declercq staan!
 • Mario Tersago

  11 maanden geleden
  Heel fijn om te zien en horen! Tiesj is ook meer gegroeid en opengebloeid.. Ik ben benieuwd alleszins!
 • Marcus Camps

  11 maanden geleden
  's Avonds een paar flessen wijn uitdrinken met tien man, daar ga je niet slechter van worden. Het kan ook positief zijn. Ontspannend. Relaxerend. Goedkope teambuilding ook. Het veroorzaakt ook een hypoglycémie omdat je suikers worden weggezet en eerst de alcohol wordt verbrand hetgeen je terug honger geeft. Niet goed voor diegenen die te zwaar staan, maar wel niet slecht voor die aan magerzucht lijden.
 • van den eeden maria

  11 maanden geleden
  Doet het heel goed sinds hij optrekt met Wout dat valt op het klikt tussen die twee. En hopelijk krijgt Tiesj de kans om ook nog eens een paar wedstrijden te winnen ik denk dat Wout hem dat zeker zal gunnen als de mogelijkheid er is.
 • Cyriel Van den Eede

  11 maanden geleden
  Ze hebben beiden belang bij een goede samenwerking. Ieder zijn job, together !