Quinten Hermans.
Volledig scherm
Quinten Hermans. © Photo News

Intermarché - Wanty-Gobert neemt Quinten Hermans tegen verwachting in niet mee naar Tour: “Klaar en duidelijk dat sportieve hierin niet primeert”

Tour de FranceZoek straks niet naar Quinten Hermans in de Tourselectie van Intermarché - Wanty-Gobert. Onze landgenoot is tegen alle verwachtingen in naast de achtkoppige ploeg gevallen, nadat eerder bekend raakte dat hij volgend jaar voor Alpecin-Fenix zal rijden. “Dit had ik absoluut niet zien aankomen.”

20 reacties

 • ivo vandevonder

  1 maand geleden
  Terechte beslissing van het team…..vermijden van eventueel ploegen belangen
 • Marc Fonteyn

  1 maand geleden
  Wat een farce van die ploeg. Wel eentje om niet te lachen. En Hermans is de dupe. Triestig om je beste renner thuis te laten. In het voetbal werkt dit toch niet.
 • jan van eyndhoven

  1 maand geleden
  een contract is een contract als je al veranderd van werkgever voor het is afgelopen is het maar normaal dat ze je niet selecteren
 • Clement Alfons

  1 maand geleden
  Het is een mes dat aan 2 kanten snijd. Het is de laatste maanden toch ook klaar en duidelijk dat sportieve ook niet primeert bij Hermans? Kom dan naderhand niet klagen. Wat verwachtte Hermans na maanden gemarchandeer? Een dikke vertrekpremie?
 • Pat Debal

  1 maand geleden
  Een met volle inzet laten ze thuis en nemen slapers mee
 1. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.
 2. BEKIJK. Een tevergeefse aanval van Pogacar, Stuyven die het hoofd in extremis buigt en een glunderende Van Aert die werkte voor winnaar Laporte: de momenten van rit 19
  Play
  Tour de France
  4

  BEKIJK. Een tevergeef­se aanval van Pogacar, Stuyven die het hoofd in extremis buigt en een glunderen­de Van Aert die werkte voor winnaar Laporte: de momenten van rit 19

  Net als de tiende etappe werd de negentiende rit tijdelijk geneutraliseerd door een demonstratie op het parcours. Op sportief spektakel was het even wachten. Tot Tadej Pogacar op 34 kilometer van de streep een ultieme aanval in petto had. Jumbo-Visma met vooral Wout van Aert riep hem snel tot de orde. Onze landgenoot werkte zich andermaal uit de naad voor zijn ploegmaats. Van Aert hield aan kop van het peloton Laporte uit de wind, die het nadien met een jump op en over Jasper Stuyven heerlijk afmaakte. Bekijk hierboven de belangrijkste momenten van de etappe.