Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Hij is de beste coureur ter wereld”: onze chef wielrennen kijkt met grote ogen naar de krachttoeren van Wout van Aert

Tour de FranceWout van Aert kreeg één kans om een rit in de Tour te winnen. Dat was vandaag in Privas. Daarna moet hij zich weer naadloos in de hogere doelen van zijn Team Jumbo-Visma inschrijven. Die zijn namelijk gekomen om met Primoz Roglic of Tom Dumoulin de Tour de France te winnen.

15 reacties

 • Sander van Schoonhoven

  1 jaar geleden
  Bijzonder. Een maandje geleden was Evenpoel dat nog. De waan van de dag regeert...
 • Freddy van Puymbrouck

  1 jaar geleden
  Wout is zeker bij de beste renners in de wereld, maar om meteen deze uitspraken te doen is typisch Belgisch en wat kort door de bocht.Hij zit wel in de juiste ploeg die ik nu alk het nieuwe Sky noem!
 • DANIEL DEGRYSE

  1 jaar geleden
  Het is een renner om naar uit te kijken! Een sterkte voor België. Alleen Wout bekijk eens je commentaren , wil je niet kwetsen maar hoeveel keer zeg je Euuuu , heb ze eens geteld , 84 in enkele zinnen! Werkpuntje ( goed bedoeld hè) Veel succes in de ronde. DD
 • Roger Deprez

  1 jaar geleden
  Wout moet zich nog bewijzen in het tijdrijden voor de Olympische spelen volgens Verbrugghe voor de tweede plaats . Terwijl Remco helemaal geen form bewijs moet tonen 2 jaar op voorhand(waarom?).Verbrugghe verklaarde dat het best Wout in de tijdrit op het W-K zou starten en twee dagen later een dienende rol moet spelen op de weg, voor Greg natuurlijk. Die man is gewoon van de pot gerold en het stinkt op zijn zachts gezegd naar persoonlijke voorkeur. Wout is de beste overall van België.
 • Pierre Van Haute

  1 jaar geleden
  Krachtpatser Wout wat een karakter man.
 1. Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimiteit op weg naar Parijs
  Tour de France
  17

  Van vier keer geel naar vier uur achter Pogacar: Chris Froome in alle anonimi­teit op weg naar Parijs

  Chris Froome (36) haalt morgen Parijs en dat is in zijn huidige doen al een prestatie. Het is het ietwat trieste lot van de viervoudige Tourwinnaar die na een zware val in de Dauphiné van 2019 nooit meer zijn beste niveau haalde. Vandaag rijdt hij anoniem rond in het peloton. Hij zegt nog wel dat hij terug wil keren om voor het geel te strijden met Pogacar, maar of hij daar zelf ook effectief in gelooft, is een andere vraag.