“Het verhaal-Roglic zit niet goed en geel verdedigen zou nu prioriteit moeten zijn voor Van Aert”: Armstrong en co scherp voor Jumbo-Visma

Tour de FranceIn z’n podcast ‘The Move’ hebben Lance Armstrong en ex-ploegmaat George Hincapie het uitgebreid gehad over de pechdag die Jumbo-Visma zondag beleefde in de Tour de France. Het duo toont zich vooral kritisch voor Primoz Roglic, die al voor de start van de vijftiende rit opgaf. Wout van Aert neemt volgens Armstrong en Hincapie dan weer te veel risico’s in deze fase van de Tour.

39 reacties

 • Gerd Peeters

  4 maanden geleden
  Armstrong kan maar beter zijn mond houden, de dopingzondaar.
 • Leen Van den bussche

  4 maanden geleden
  Te verwaarlozen commentaar van die man...
 • PAUL NEVELSTEEN

  4 maanden geleden
  Kan Armstrong niet verkroppen dat een renner uit België zo goed is, zonder naar verboden middelen te moeten grijpen?!... Of heeft hij niet goed geluisterd toen Roglic zelf over z'n blessures praatte. Toen zij hij al dat hij bij elke trap steken in z'n rug heeft. Dat dit heel veel pijn doet. En die steken zijn er geen die door iemand anders veroorzaakt worden, door zijn woorden... Jumbo-Visma heeft gewoon goed uitgedokterde plannen. Ze slagen er ook prima in om ze uit te voeren, als team.
 • jo de neve

  4 maanden geleden
  De mening van Armstrong doet er voor mij niet toe ,jumbo visma doet het helemaal niet slecht ,wout smijt inderdaad met zijn krachten als je dat zo ziet maar zagen ze hem ooit bezig in de cross ? Wout is een van de weinige die echt kan afzien als een beest ,toprenner.
 • Livinus Bleyen

  4 maanden geleden
  Roglic rijd altijd voor zichzelf herinnerd de toer waar wout beere werk heeft verzet op de wereldkampioenschappen niets terug gedaan allemaal eigenbelang